Clarins Beauty Flash Balm

by - 25.9.13

Syyskuun Livboxissa tuli osalle porukasta Clarinsin Beauty Flash Balm, myös minulle. Alkuunhan tämä herätti vähän hämmästystä, mutta onneksi viisaammat kertoivat tämän olevan primeri, eli päivävoiteen ja meikin väliin laitettava tuote. Olen jo reippaasti tätä käytellyt, mutta vasta nyt sain aikaiseksi postata aiheesta. Tuubikin on jo vähän kärsinyt kun olen loppua kohden sitä joutunut vähän puristelemaan :D


Beauty Flash Balm on siis primeri, jonka tarkoitus on kirkastaa ja kiinteyttää naamavärkkiä. Itse olen tosiaan käytellyt päivävoiteen päälle, mutta rasvoittuva ihoni on ehkä ihan vähän ilmaissut ärtymyksensä lisävoiteesta ja alkanut rullaamaan puuteria ikävästi. En ole silti uskaltanut kokeilla ilman päivävoidetta, vaikka varmaan voisinkin niin tehdä. Kuivempi-ihoisella ei varmaankaan olisi mitään ongelmaa! Voiteessa on kiinteyttävä tuntu, siis semmoinen jännän kiinteän kumimainen, tiedätte varmaan?


Koostumukseltaan voide on tuollaista ihonväristä ja aavistuksen läpikuultavaa. Haju on melko yrttinen/lääkemäinen etäältä, lähempää nuuhkittuna haistaa selkeästi jonkun naisellisemman hajusteen mukanaolon. Nuuskuttelin tätä päänsärkyisenä ja ei hyvä! Tulee paha olo. Normaalioloissa ei mikään erityisen miellyttävä tuoksu, mutta ihan siedettävä.

Vasemmalla primeriä naamassa, oikealla ei

Lopullinen meikkipohja

Ja vaikutukset sitten? Ainakin minun ihollani ei oikein mitään. En koe saavani tästä yhtään mitään irti. Käyttelen tämän loppuun mutta en kyllä todellakaan ostaisi uutta. En halua tuhlata rahojani tuotteeseen, millä en koe olevan mitään vaikutusta. Ehkä tämä on kiinteyttävine vaikutuksineen hieman omaani vanhemmalle iholle tarkoitettu? En sano, etteikö voisi toimia jollakulla toisella, mutta itseeni ei iskenyt sitten yhtään. Onneksi tuubi on jo lopussa, ei tule ikävä! Jos ei tuo Lumenenkaan primeri tee mitään vaikutusta, aion hylätä primerit meikkirutiinistani kokonaan. Asiaa täytyy katsella.

Ihanaa keskiviikko-iltaa (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Huomasitko kestävyydessä eroa? Primerit yleensä parantavat meikin kestoa. Mä en ole vielä kokeillut omaani, kun käyttelen ensin vanhan primerin loppuun :)

    VastaaPoista
  2. Minulla ei ole ollut oikein ikinä mitään ongelmia meikin keston kanssa, joten en huomannut mitään eroa (: Jospa toimisi sinulla paremmin!

    VastaaPoista