Uusia tulokkaita Yves Rocherilta

by - 1.9.13

Kerrottakoon aluksi, että minä pidän Yves Rocherista. Jo lapsena niitä kuvastoja ja tilauskirjeitä odoteltiin malttamattomana ja yleensä äitini antoi muutaman tuotteen tilatakkin, joskus saippuoita, joskus hajuvesiä ja joskus meikkejä. Minulla oli ala-asteella suorastaan valtava kokoelma YR:n meikkejä, joilla sitten harjoittelin meikkihommia itsekseni kampauspeilin edessä. Hauskaa oli! Nykyään olen kanta-asiakas, saan hyviä tarjouksia postiluukusta sisään joka kuukausi ja noin kerran kuussa siellä käynkin ostelemassa kaikkea kivaa. Mm. YR:n tuoksuja minulla on kaapissa ihan hirveä määrä!


Yves Rocherilla on tänä vuonna juhlavuosi, joten ainakin tällä hetkellä liikkeessä oli kaikki tuotteet -35% ja yli 20€ ostoksesta sai yllärilahjan. Minä en voi vastustaa mitään yllärilahjoja, joten siihen kahteenkymppiin tähtäsin. Kynsilakkoja ostin viisi kappaletta, niistä enemmän tuolla kynsiblogissa, mutta niiden lisäksi ostin vielä kolme huulipunaa ja yhden kiillon. Tuon kiillon ostin huulipunan päälle laitettavaksi, on nimittäin varmaankin ainoa ei-tuubissa-oleva kirkas kiilto, jota kaupungista löytyy (ja uskokaa pois, minä kyllä etsin!). En tiedä miksi minulle iski hirveä himo huulipuniin! Olisiko syksyn tulolla jotain tekemistä asian kanssa?

Vasemmalta oikealle: Rose bonbon, Framboise ja Tangerine

Kaksi ensimmäistä valintaani olivat vähän halvemmasta sarjasta, alkuperäinen hinta muistaakseni noin kuutisen euroa. Sävyinä Rose bonbon, ihana vaaleanpunainen hopeisella shimmerillä ja Framboise, superkiiltävä vadelmanpunainen. Näitä en vielä ole sen enempää ehtinyt testailemaan, mutta hyvältä näyttää!

Tangerine, ei rajausta

Kolmas punani oli vähän kalliimpi, kahdentoista euron Couleurs nature Sheer & Shine -puna sävy oli muistaakseni Tangerine, ei lue hylsyssä. Todella kirkas punainen shimmerillä! Nimensä mukaisesti tämä ei ole mikään peittävä puna, vaan antaa enemmänkin kevyttä väriä ja sitä kiiltoa. Liukuu hyvin huulille ja pysyi oikein nättinä muutaman tunnin, mutta syöminen koitui tämän tuhoksi. Näkisin, että tästä saa todella kivan piristeen päivään, mutta jatkuvalle punan tarkkailulle ja korjailulle ei ole tarvetta. Todella helppo ystävä!


Sitten niihin yllätyslahjoihin. Postissa tulleessa kupongissa luvattiin yllätyslahja kun käy liikkeessä ja se oli ilmeisesti sitten tämä Hydra vegetal -sarjan meikinpoistovesi. Hauskaa sinänsä, että etiketissä ei sanota tämän olevan meikinpoistovesi, käyttöohjeissa ei sanota tämän olevan meikinpoistovesi ja lyhyissä kuvauksissa toisilla kielillä tämä on cleanser, toisilla moisturizer ja suomeksi purkissa lukee meikinpoistovesi. Mites tämä nyt pitäisi ajatella? Noh, tuote on 2in1, joten on ilmeisesti sitten molempia, siis kosteuttava meikinpoistaja. Okei. Menee kaappiin odottelemaan muiden putsareiden loppumista ja niitä muuten on paljon...


20€ ylittäjän lahjani oli sitten ilmeisestikkin tämä kuivalle iholle tarkoitettu 3in1 mantelivartaloemulsio. Ihan kiva! Tuotteella näytti nimittäin olevan hintaa 13 euroa. Tulee varmasti käyttöön kuivumaan päin olevalle syysiholleni.

Semmoisia tuotteita minulle (: Kivaa sunnuntai-iltaa!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Täällä toinen, joka rakastaa Yves rocherin tuotteita. :D Ne on ihan parhautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! :D Kyllä todellakin! Hyvä että tykkäät, niitä nimittäin tullaan varmaan blogissa runsaasti näkemään :D

      Poista
    2. Ooh, kirjota ihmeessä niistä. :D Pitäis varmaan itekin kertoa noista, kun ne on oikeasti hyviä (vaikka kynsiblogia pidänkin, niin välillä voi poiketa aiheesta). :D

      Ja niin, se piti myös sanoa, että nuo kaupanpäälliset on turmiollisia. Ne on niin houkuttelevia!

      Poista
    3. Kaupanpäällisillä saa kyllä tosiaan meikäläisenkin ihan varmasti ostoksille :D Ja joo, kirjoita ihmeessä! Kyllähän sitä voi välillä vähän kertoilla muustakin (:

      Poista
  2. Nuo Yvesin yllätyslahjat ovat kyllä tosi turmiollisia. Sinänsä hyvä myyntikikka, kun aina sitä kuitenkin katselee, että mitäs pientä sitä nyt vielä ostaisi, että saisi sen kaupanpäällisen. Tuo mantelivoide on minullakin odottamassa käyttönottoa. On mielenkiintoista nähdä, riittävätkö sen kosteustehot kutiseville jaloilleni.

    Muuten, kivan näköinen huulipuna/kiilto ja hienot kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin olen ihan heikkona noihin ylläreihin :D En voi vastustaa yhtäkään! Minäkin vähän toivon että tuo voide oikeasti olisi hyvää tavaraa, meikätytönkin sääret tuppaa olemaan vähän kuivemmanpuoleiset talvea kohti (: Ja suurkiitokset!

      Poista