Pari loppunutta ja muutama ostos

by - 19.9.13

Tässä on parissa päivässä ehtinyt pari tuotetta loppua, mutta vielä enemmän olen tainnut kosmetiikkaa kantaa sisään :D Vilkaistaan vähän!


Herbinan kuivashampoosta alkoi tänä aamuna tulla enää pelkkää ponnekaasua ulos. Tämä on yksi HG-tuotteistani, jota minulla odottaa yksi (tosin Livboxista) saatu kappale jo kaapissa. Tämä vaan tekee hiukset mukavan raikkaiksi ja tuuheiksi eikä miellyttävä omenan tuoksu ole yhtään paha. Itsehän käytän kuivashampoota vain hiusten raikastamiseen enkä muotoiluun, joten sinänsä sitä ei tule niin usein käytettyä. Ostin testaukseen jokin aika sitten paljon kehutun ja lähes kulttituotteeksi muodostuneen Klippoteketin version ja se pääsee nyt tämän seuraajaksi.


Olen Anttilan kauneusasiakas ja asiakaskirjeen mukana tuli pieni näyte Lumenen Bright Now Vitamin C -päivävoidetta. Tosi ihania tälläiset pikku lahjat! Olen itse asiassa ostanut ja käyttänyt purkillisen tätä tavaraa muistaakseni joskus viime vuonna, joten minulle tämä on tuttu tuote. Voiteessa on ihan kiva lakan tuoksu, joka palautti heti muiston mieleen. Suojakerroin on ihan sopiva arkikäyttöön, joskin aurinkoisina kesäpäivinä ehkä kaipaisin vähän isompaa kerrointa. Tämänhän on tarkoitus olla heleyttävä, mutta ainakaan minä en mitään erityistä heleyttä huomannut :D Voi kyllä johtua siitäkin, että ihoni kiiltelee ihan normaalistikkin melko iloisesti ja minulla siis monesti nämä heleyttäjät ja pikakaunistajat menevät ihan täysin hukkaan. En välttämättä ostaisi uudestaan, ei oikein herätä hirveästi minkäänlaisia tunteita. Kosteutukseltaankin ihan perustavaraa.


Sitten vähän niitä ostoksia! Anttilan asiakaskirjeessä tuli mukana kiva kuponki, jolla sai Lumenen Touch of Radiance -seerumi meikkivoiteen lähes puoleen hintaan kympillä. Tämähän oli valittu tämän kuun Oliviassa parhaimmaksi meikkivoiteeksi, joten riemusta kiljuen ostin tämän testiin. Emmin hetken aikaa ykkös- ja kakkossävyjen välillä, ensimmäinen oli kellertävämpi ja jälkimmäinen vähän punertavampi, mutta koska ero oli olematon ainakin kämmenselillä, otin sitten tämän ykkösen. Tämä on normaalille/kuivalle iholle, mutta toivottavasti nyt toimisi kuitenkin minulla. Normaalihinta tällä siis noin 19 euroa ja löytyy luultavasti kaikista Lumenea myyvistä marketeista.Heräsin tässä yksi päivä kulmakarvojen laittamiseen. Minulla on paksut, tuuheat ja lähes mustat kulmat (eli juuri nyt muodissa olevat!), joten en ole hirveästi kokenut tarvetta tehdä niille mitään. Nyt kuitenkin mietin, että ehkä olisi mukavaa ihan vähän niitäkin ehostaa, joten marssin Anttilaan ja ostin itselleni tälläisen kivan Lumenen kulmakynän sävyssä 1 Harmaanmusta. Pikkuisen tätä jo testasin ja sain aikaan semmoiset voimakulmat että oksat pois :D Täytynee vähän harjoitella... On muuten tumma kynä ja pigmenttiä riittää! Tällä ei tarvitse kun vähän hipaista. Hintaa taisi tällä olla kuutisen euroa.


Viimeisenä Neutrogenan Visibly clear blackhead eliminating daily scrub. Näin tämän tuotteen muistaakseni lokakuun Costumessa ja koska olen täysin kyllästynyt nenuni ikuisiin mustapäihin, ajattelin nyt vihdoin tehdä asialle jotain. Tätä kuorintaa on siis tarkoitus käyttää joka päivä ja sen siis ainakin teoriassa pitäisi sekä poistaa mustapäät että estää niiden paluu. Hintaa tällä oli seitsemän ja puoli euroa ja jos tämä yhtään toimii, on kyllä hintansa väärti. Ajattelin suositella tätä myös miehelle, jos vaikka innostuisi naamanpuhdistuksesta (: Huomasin vielä lähimarketissa että sarjassa on kasvovesikin, jonka hankin ehkä myöhemmin kunhan nykyinen kasvoveteni loppuu.


Anttilasta sain matkaani vielä pienen näytteen (1ml) So...? Sexy -tuoksua. Olin ennen kova So...? tuoksujen keräilijä ja käytin koko yläasteen Kiss me:tä, mutta nyt into on jotenkin haihtunut. Ei sillä, ihan kiva tuoksuhan tämä on! Vähän puuterinen, vähän sitruksinen, makea. Seksikäs ehkä sellaisella teinitavalla, mutta kyllä tämä vanhemmallakin leidillä päivätuoksuna menisi. Yllättävän laadukas kympin hintaiseksi markettikamaksi (: Ehkä sorrun tämänkin vielä hankkimaan...

Semmoiset tuotteet tällä kertaa. Oikein kivaa illanjatkoa lukijoille! (:

You May Also Like

0 kommenttia