Tangle Teezer

by - 11.9.13

Minulla on ollut vähän hankala suhde Tangle Teezeriin, tähän niin monien hehkuttamaan muotiharjaan. Ostin itselleni pinkin Eliten muistaakseni lähes vuosi sitten ja käytinkin sitä puolisen vuotta päivittäisenä hiusharjanani. Minulla on tosiaan paksut, pörröiset ja karheat hiukset, jotka ovat usein takussa, ja jonkun aikaa harjaa käytettyäni alkoi tuntua, ettei tämä mikään ihmeharja olekkaan. Olin aivan satavarma että Tangle Teezer on täysin ylihypetetty tai ei vain sovi paksuille hiuksille! En omasta mielestäni huomannut mitään eroa tavalliseen harjaan. Julistin pettymystäni kaikille ja katkerana vannoin että Tangle Teezerit saa nyt minun osaltani jäädä. Vaan mitäs sitten tapahtui?

Kuva Tangle Teezer Suomen sivuilta

Unohdin TT:ni kesällä vanhempieni luokse 400km päähän ja ostin täällä Joensuussa sitten uuden hiusharjan, ihan tavallisen markettikappaleen. Ajattelin että noh, eihän se TT niin kummoinen ollutkaan, että ihan sama vaikka jäikin pois matkasta. Vaikka sain harjan takaisin vähän myöhemmin, oli vahinko jo tapahtunut ja tungin sen kylmästi kaapin perukoille, kun en raaskinut sitä poiskaan heittää.

Kuva Tangle Teezer Suomen sivuilta

TT ehti olla kaapissa pari kuukautta ennen kuin aloin hiljalleen tajuta, miten suunnattoman inhottavaa on aloittaa aamunsa kivuliaalla takunselvittelyllä. Eräänä aamuna poikkeuksellisen isoa takkua selvitellessäni ja kipua tuskaillessani hermo meni sitten lopullisesti ja otin Tangle Teezerin taas kaapista. Ja mikä ero!

TT selvitti takkuni ihan ilman enempiä tuskia. Olin melko hämmentynyt, sillä en muistanut harjan olleen noin hyvä. Tietysti pitkillä ja paksuilla hiuksilla homma vie hiukan aikaa, mutta kivuttomuus on sen arvoista. Tällä kertaa oli markettiharjani vuoro päätyä kaappiin varaharjaksi. Vannoin kyllä sinä aamuna etten luovu TT:stä enää koskaan! On se vaan kumma, että minun piti kärsiä tajutakseni asian :D


Joten kyllä, Tangle Teezer on paras harja ikinä. Nyt voin sen julistaa! Ikävä kyllä oma TT:ni on jostain kumman syystä todella kulunut, likainen (pesuista huolimatta!) ja sisältää jonkin verran taipuneita piikkejä. Ilmeisesti hiukseni ovat sen verran haastavat kuitenkin, että harja kuluu äkkiä. Pohdiskelen että olisiko tämä pinkki tarpeeksi kärsinyt ostaakseni uuden, mutta ehkä tämä nyt vielä hetken saa jatkaa ja taidan tyydyttää TT:nostohimoni hankkimalla itselleni compact-matkaversion.

Huh, tuntuipa hyvältä saada avautua tästä mielenmuutoksesta! :D On kieltämättä pikkuisen tässä nolottanut, kun olen ko. harjaa niin paljon parjannut, mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Minä ja TT ollaan parhaat kaverit nyt ja aina.

PS. Kerron nyt tännekkin, että olen lähdössä reissuun ja blogi ei siis päivity ainakaan viikkoon. Ihan vaan että jos joku ihmettelee postaustahdin yhtäkkistä harvenemista :D

You May Also Like

2 kommenttia