Miniloman ostoksia

by - 16.9.13

Heipähei! Palailin minilomalta vähän aikaisemmin kuin oli tarkoitus, mutta ostosteltua tuli silti! (: Tallinnan risteilyllä siis olin ja tottakai Tax freetä tälläinen kosmetiikkahirmu odotti jo kieli pitkällä. Pitemmittä puheitta, tässähän näitä!Päivää ennen reissuun lähtöä sittarista löydetyt ostokset: Tresemmen 24 hour body Sky High Plumping Powder eli tuuheuttava hiuspuuteri alelaarista viidellä eurolla ja jo aiemmin himoitsemani L'orealin Nude Magique anti-redness CC-cream alennuksessa kympillä. Edellinen hiuspuuterini oli Syossin ja valehtelematta en ole koskaan tavannut niin huonoa hiustuotesarjaa kuin Syoss, aiheesta myöhemmin lisää, joten uusi hiuspuuteri on ehdottomasti tarpeen! CC-voiteen bongasin alennuslehdestä ja sitä varsinaisesti lähdin hakemaan. Kaupassa oli jäljellä yksi tuubi minua varten (:


Minulla oli Kicksiin -20% yhdestä meikkituotteesta -kuponki ja käytin sen tähän Viva la Divan huulipunaan sävyssä Shark. Olen tästä haaveillut jo iät ja ajat mutten raaskinut ostaa silloin kuin Kicks vielä Joensuussa oli. On tämä vaan ihana <3 Äitini oli nähnyt lehdessä Rihannan siniset huulet ja ollut ihan varma, että kohta on minullakin :D Oikeassa oli!
Hyi mikä sormenjälkimagneetti!
Sitten ne Tax free -ostokset! Mieheni lupasi minulle jo kaksi kuukautta sitten Paco Rabannen Lady Million EdP:n ja hyödynsin sitten laivan edullisemmat hinnat sen hankinnassa. Lisäksi heräteostoksena alessa ollut Estee Lauderin viiden sävyn luomiväripaletti Emerald Oasis. Hintaa jäi vielä kyllä hitusen, mutta kerrankos sitä laivalta vähän jotain parempaa ostaa (: En kyllä omista yhtään näin hienoa luomiväriä! Innolla odotan tämän korkkaamista. Viimeisenä toinen heräteostos, Jean-Paul Gaultierin Classique X EdP alelaarista, täysi sokko-ostos. Tykkään kyllä todella paljon!Lopuksi vielä tänään sittarista kympillä noudettu tuoksusetti, Espritin Simply You 15ml ja suihkugeeli. Minähän olen siis tuoksuharrastaja ja tuoksukeräilijä, joten tälläiset kivat alejutut nappaa aina. Tuoksukin on kyllä ihana, puuterisen kukkainen.

Semmoisia (: Postattavaa on vaikka kuinka paljon! Tästä se taas jatkuu.

You May Also Like

2 kommenttia