Rimmel Lasting Finish by Kate -huulipuna

by - 22.9.13

Jostain kumman syystä näitä huulimeikkejä tulee nyt todella usein? :D Oikeasti halusin kertoa tänä kauniina sadesunnuntaina Lady Millionista, mutta olen ollut koko viikon, ja varsinkin tämän viikonlopun, flunssaisena eikä nenu oikein pelitä. Tuoksupostauksia siis pitää vielä odotella. Rimmelillä oli ainakin vielä jokin aika sitten näitä Kate Mossin nimikkohuulipunia myynnissä ja muistaakseni Livboxissakin tuli yksi. En tiedä saako näitä enää mistään, sillä omani olen ainakin ostanut alelaareista. Tänään huulilla sävy 15, joka herätti heti mielenkiintoni. Rakastan vähän erikoisempia huulipunia ja jos sävytarra on harmaa, niin kyllähän se nyt vaan kiinnostaa!


Kun hylsyn avaa, huulipuna näyttää vaaleanlilaan menevältä harmaalta ja sisältää vähän shimmeriä. Tässä kohtaa ehkä joku varovaisempi saattaisi jo sanoa, että eihän tuota nyt kehtaa huulille laittaa! :D Puna tuntuu pehmeältä ja liukuu huulille hyvin. Lopputuloksesta ei todellakaan tule harmaa, vaan enemmänkin tummempi rusehtava. Huulilla myös näkyy reilusti kiiltoa. Pigmentti ei tosiaankaan ole mikään kauhean vahva, joten ei tällä mitään kuolemahuulia saa, mustikkasuun vain.


Kokeilin tätä ensimmäistä kertaa muistaakseni torstaina ja olin ehkä aavistuksen pettynyt. Tämä ei ollut huulilla niin harmahtava kuin olisin oikeastaan halunnut :D Lisäksi huulista tulee vähän epätasaisen väriset, en sitten tiedä onko se ihan tarkoitus. Ei sillä että se näyttäisi pahalta, oikeastaan sopiikin tuolle punalle, mutta jäi vähän ihmetyttämään. 

Tosiaan, oman kappaleeni olen löytänyt parilla eurolla alelaarista enkä tiedä saako tätä mistään enää, mutta jos jossain vastaan kävelee niin ottakaa ihmeessä mukaan (: Näin syksyllä todella kivan näköinen! Parempi livenä kuin kuvissa.

Leppoisaa sunnuntai-iltaa teille!

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Kyllä jonku kk livboxissa tuli tällänen huulipuna en nyt muista millanen sävy mulla oli.Ois luullu et toi on enempi liila =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle itselleni tuli muistaakseni melko kirkas punainen (: Tykkäsin kyllä! Joo ei toi vaaleanlilaus näy kyllä yhtään huulilla o:

   Poista
 2. Mä olen käsittänyt että tätä harmaata punaa pitäisi käyttää toisen punan päällä ikäänkuin luomassa moniulotteisuutta. Vaikkapa liukuvärihuulissa tämä voisi toimia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah :D Jos näin on niin tunnen itseni kyllä tosi hölmöksi! Mutta täytyy sanoa että ihan hyvin on toiminut yksinäänkin. On ehkä livenä hiukkasen violetimman sävyinen kuin kuvassa, joten sekin voi auttaa asiaa. Mutta kiitos vinkistä, taidan kokeilla tuota seuraavaksi! :D

   Poista