The Color Workshop -huulikiillot

by - 17.9.13

Ostin kesän alennusmyynneistä Seppälästä ihan superhalvalla neljän halpishuulikiillon setin, oliko muistaakseni peräti kaksi ja puoli euroa? Kokeilin viime viikolla näistä yhtä ensimmäistä kertaa ja ajattelin sitten esitellä koko sarjan. En tiedä saako näitä enää mistään (eikä taida olla niin väliksikään) mutta kuitenkin. The Color Workshop on käsittääkseni tälläinen brittiläinen superhalpa kosmetiikkamerkki, jonka tuotteet ovat ainakin Suomessa suht huomaamattomasti myynnissä. Merkin tuotteita olen bongannut kuitenkin Seppälän lisäksi ainakin Anttiloista ja Carlsonilta/Haloselta.Sarjassa oli siis kaksi korallipinkkiä, tummempi ja vaaleampi, kirkas fuksia ja tumma burgundinpunainen. Monesti halpismeikeistä voi tehdä jopa löytöjä, mutta nämä ovat kyllä enemmänkin kuraa. Aplikaattoriin tulee todella vähän kiiltoa, mikä tekee levittämisestä melko hankalaa ja kiillot tuntuvat erittäin kuivilta huulilla. Levittäminen karhealla aplikaattorilla on epämiellyttävää ja näissä on sellainen halpis-teollinen haju. Mutta kyllähän nämä hyvältä näyttävät! Pigmenttiä kyllä riittää ainakin tummemmissa väreissä. Onko sitten lopputulos kuivuuden kestämisen arvoinen, en tiedä. Mitenkään erityisen kestäviäkään nämä eivät kyllä ole. En silti aio heittää näitä pois, eiköhän tule pikkuhiljaa käyteltyä.

Sitten swatcheihin!


Vaaleampi korallipinkki. Vähän väriä, sitäkin enemmän hohtoa. Ihan perus arkikiilto, parempiakin kyllä löytyy.


Tummempi korallipinkki. Vähän enemmän väriä, semmoinen koulutyttöpinkkiviba tästä tulee. Myöskin arkikäyttöön aika perus, ei varmasti herätä kummempia tunteita mihinkään suuntaan.


Fuksia on jo melko paljon tummempi ja kunnon pigmenttinen. Rohkealle arkeen, muille ehkä vähän enemmän juhla-/iltakäyttöön.


Oma lempparini näistä, rusehtava punainen jossa ihana kultainen hohto. Todellinen yllättäjä! Ihana syyssävy. Menee minulla ihan arjessa tämä, todella nätti (:

Vaikka nämä ihan kivoilta huulilla näyttävätkin, en kyllä ostaisi enää uudelleen juuri tuon inhan kuivuuden vuoksi ja uskon, ettei moni teistäkään sellaista tunnetta huulilleen haluaisi :D Ihan kiva kokeilu parilla eurolla, mutta ei harmita että hyllystä poistuivat!

Kivaa loppuiltaa (:

You May Also Like

0 kommenttia