Moda Velvet Lipstick 160

by - 4.9.13

Haastan jälleen itseäni huulimeikeillä ja ajattelin kertoa teille yhdestä uudesta huulipunasta! Taisiis uudesta ja uudesta, ostin tämän Seppälästä heinäkuun alussa kahdella eurolla, mutta vasta eilen käytin tätä ensimmäistä kertaa... Kahden euron huulipunaksi tämä on yllättävän kiva, halpuuden huomaa oikeastaan selvimmin vain hajusta ja hylsystä.


En yhtään tiedä mikä tämän 'Moda' -merkin tarina on. Etiketin perusteella kuuluu jollekkin turkkilaiselle firmalle nimeltä Atac cosmetics. Löysin tämän tosiaan halvalla alelaarista ja se näytti kivalta, joten uskaltauduin nappaamaan sen mukaan. Hylsyhän on tosi halvan näköinen muovinen, mutta on ihan positiivista, että sävyn näkee noin helposti. On todella rasittavaa availla huulipunakokoelmista niitä hylsyjä, joista ei näe sävyjä! Etikettiin on painettu tälle huulipunalle myös valmistus- ja pilallemenemispäivämäärät :D Onnekseni tämän parasta ennen -päiväys on vasta marraskuussa 2015.


Sävynä tämä on todella kirkas kylmä pinkki, jossa on hieman sinertävää flashia. Ei sitä oikein huulilla taida kyllä näkyä, on ehkä enemmänkin sellaista kylmää tunnelmaa. Korkista lähtee hauska 'pop' kun sen avaa :D Puna liukuu kyllä pehmeästi huulille, mutta tuntuu ehkä himppusen kuivalta. Ja se haju sitten! Tämä nimittäin haisee lyijykynäroskan ja jonkun marjan sekoitukselta. Nami nami. Tuoksu ei onneksi leiju nenun edessä levityshetkeä enempää. Punan kesto huulilla on noin muutaman tunnin.

Ilman rajausta

Näitä ei tietääkseni oikein mistään enää saa. En kyllä ehkä jää harmittelemaan, on sitä parempiakin punia, mutta tässä hintaluokassa silti ihan kelpo tavaraa. Minulla on toinenkin, samaan aikaan ostettu kirkkaanpunainen sävy, jota käytin kesälomallani melkein joka päivä. Olisin voinut kyllä kahdella eurolla ostaa näitä lisääkin, mutta empä paljon enempää olisi suostunut maksamaan.

Lopuksi kerron vielä eräästä saavutuksestani, jätin nimittäin varmaan ensimmäistä kertaa ikinä kahden euron huulikiillon kauppaan :D Kyseessä oli siis Carlsonin alelaarista bongattu Max Factorin kiilto ja olen semmoinen kosmehamsteri etten yleensä noin halpaa tavaraa voi vastustaa, mutta minulla oli käsissä jo kahdeksan kynsilakkaa ja ajattelin ihan mieheni iloksi olla vähän säästäväisempi. Toki ostopäätökseen vaikutti myös hailakka nudesävy (ei takuulla mitään väriä huulille, pelkkää kimallusta) ja se, ettei putkilosta näkynyt oliko sitä kenties avattu vaiko ei, sinettiä ei siis ollut. Olen kyllä niin ylpeä itsestäni!

Ihanaa päivänjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia