Bianka helmiäisluomiväritrio 04

by - 10.9.13

Minulla näyttää aina olevan näitä yhtä laadukkaita ja hohdokkaita luomivärejä :D Tänään esittelen jälleen yhden trion, jolla tein tänään ihka ensimmäisen meikin. Näitä Bianka-luomivärejä on ainakin saanut Tokmannilta/Tarjoustalosta, ellei saa edelleenkin, ja hintaa oli muistaakseni huikeat pari euroa. Hamsteroin näitä aikoinani useampiakin paletteja, mutta tänään käytössä oli siis tälläinen söötti pastellivärikokoelma, valkoista, persikkaa ja lilaa.



Ulkoasuhan näillä paleteilla on halpa kuin mikä. Kannen musta väri on ikävästi kulunut tuolla lipaston laatikossa lojuessa, mikä todistaa edullista laatua. Kuitenkin ehdoton bonus on sisältä paljastuva aplikaattori. On vaan niin paljon mukavampaa jos se aplikaattori on tuotteen mukana eikä tarvitse omiaan tuhlata. Pieni peilikin tässä on, mutta harvemmin semmoisia tarvitsen.


Ilman salamaa
Salamalla

Värit ovat sitten tosiaan ihanan vaaleita pastelleja. Valkoinen menee luomella paljon hopeaan ja persikka käy ihan täysin nudesta, mutta lila on sentään lila. Nämä ovat todella hohtavia! Kääntöpuoli taas on se, että napit ovat toooodella pehmeitä. Sain kunnon loven aikaan ihan vain kevyesti siveltimellä painaessa. Laadussa ei kuitenkaan ole suurempia ongelmia: värit häivyttyivät nätisti toisiinsa ja kestivät luomilla koko päivän. Ei siis yhtään hassumpaa parin euron meikiksi (:



Ja tässä sitten lopputulos! Kulmaluulla valkoista, liikkuvalla luomella ja alaripsirajassa persikkaa ja luomivaossa lilaa. Väreillä ei loppuen lopuksi ihan hirveää eroa ole, sillä hohtoa on enemmän kuin pigmenttiä :D Ripsissä on Maybellinen turkoosia Color Shock -ripsaria, josta myöskin tulossa postausta myöhemmin. Ihan söötti meikkihän tästä tuli ja sopi päivän kokovalkoiseen asuun hyvin!

Semmoista tänään (: Kivaa illanjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia