Lumene Blueberry -kulmakynä

by - 28.9.13

Kuten tässä vähän aikaa sitten kerroinkin, sain eräänä päivänä kulmaherätyksen ja ostoskoriini päätyi tämä Lumenen kulmakynä tummimmassa sävyssä 1 harmaanmusta. Kerroin myös, että omat kulmani ovat hyvin tuuheat ja tummat ja että ensiyrityksellä sain ihan järkyttävät pahiskulmat aikaan :D Nyt olen kuitenkin ehtinyt hetken harjoitella ja löytänyt sopivan tavan korostaa näyttäviä kulmiani ilman, että ne näyttäisivät kauhean feikeiltä tai laitetuilta. Pidän kulmiani muuten melko luonnontilaisina, mutta nypin selkeät irtokarvat kun semmoisia ilmestyy.


Kynän väri on ensinäkin todella tumma, ihan nimensä veroinen melkein musta. Korkissa on kiinni pieni harja, jonka käyttötarkoituksesta en ole ihan satavarma, mutta itse olen sutinut sillä kulmat ojennukseen ennen väritystä. Väri on mukavan pehmeää ja todellakin ihan kevyt kosketus riittää! Ei ole pigmenttiongelmia tällä tavaralla. Kyllä kulmakynän kanssa kulmat vaan näyttävät paljon paremmilta, siistemmiltä ja huolitellummilta, kuten kuvastakin huomaa. Minun onnekseni vahvat kulmat ovatkin juuri nyt muodissa (:Vasemmalla laitettu kulma, oikealla meikitön

Koska tämä on ensimmäinen kulmatuotteeni ikinä, en oikein osaa arvioida sen sijoittumista kulmatuotteiden paremmuusasteikolle, mutta voin kuitenkin sanoa itse olevani tähän hyvin tyytyväinen. Kulmakynä vaan on helppo ja nopea tapa sutaista aamulla äkkiä kulmat nätiksi ja sävy on minulle ihan nappiin. Ainoa ongelma on, ettei kulmakarvoihin voi enää samalla tavalla koskea kuin ennen :D Ellei siis halua meikin levähtävän tiehensä. Mutta joo siis, kyllähän kulmakynä on huippujuttu ja tätä Lumenea voin ihan suositella kaikille kulmakynän käyttäjille, mikäli vaan oma sävy löytyy.


Lopuksi vielä pikku ostos, kauppareissulla löytyi sittarin alelaarista jättipönikkä Franck Provostin hoitosuihketta kolmella ja puolella eurolla. Tämä on tarkoitettu suihkuteltavaksi vaikka joka päivä kuiviin/pyyhekuiviin hiuksiin ja itse ajattelin ottaa tämän käyttöön vähän kuin selvityssuihkeena ennen harjausta. Toivottavasti on hyvä!

Ihanaa syksyistä lauantaita! (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. mulla on kans aika tuuheat ja tummat kulmakarvat ja en ole koskaan niitä nyppiny ,en tiiä pitäskö jotenki tuntuu vaan ettei oo mun juttu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän niitä välttämättä tarvitse jos ne näyttää omasta mielestä ihan hyvältä (: Ei se niin kivaa hommaa ole :D

      Poista