Yes Love -marmoriluomiväripaletti

by - 26.9.13

Kohta alkaa ihan tosissaan nolottaa nämä superhalpisluomivärit... :D Yksi kirppikseltä löytämistäni mielenkiintoisista tuttavuuksista oli Yes Loven marmoroitu luomiväripaletti, jolla hintaa oli kaksi ja puoli euroa. Pari päivää sitten kaivoin tämän piilostaan ja tein ensimmäisen meikin! Luomivärit pääsivät yllättämään ihan totaalisesti, enkä osaa edes sanoa oliko se positiivista vai negatiivista.


Tämä paletti on ihan selkeästi yritetty tehdä vähän 'paremmaksi' ja houkuttelevammaksi, sillä ulkoasultaan se on reunakuvioineen ihan söötti näin halvaksi ja värit ovat houkuttelevia pastelleja. Napit ovat hohtavia ja niiden pinnassa näkyy mielenkiintoisen värisiä marmorointeja. Mukana tulee aplikaattori (jes!) jonka syvennyksestä on tehty peili. Ihan kiva idea, mutta ei kovin käytännöllinen, sillä ainakin minulla nuo aplikaattorisyvennykset tuntuvat olevan yleensä melko sotkuisia. Aplikaattori on onneksi mukavan pehmeä, sellaiset karheat ja luomia raastavat aplikaattorit ovat ihan kamalia, mutta valitettavan yleisiä halpiksissa.No mites itse värit sitten? Olen tavannut marmoroituja värejä joissa marmorointi ei näy lopputuloksessa ollenkaan, mutta näissä se sitten todellakin toimii. Esimerkiksi tuo vaaleanpunainen nappi. Ajattelin sen olevan ihan tavallinen söötti vaaleanpunainen, jossa ehkä näkyisi satunnaisesti vähän sinertäviä vivahteita. Joopajoo, vaaleanlilahan siitä tuli. Värit siis oikeasti sekoittuivat toisiinsa. Muuten kiva, mutta nyt pitää sitten osata ajatella minkä väristä mistäkin napista tulee. Päivän meikki ei kuitenkaan ihan onnistunut kun suunnitelemani väriyhdistelmä muuttuikin ihan joksikin muuksi, vaan eipä kukaan onneksi epäkelpoisuutta huomannut. Näin jälkeenpäin katseltuna näyttää siltä että olisin saanut turpaani, mutta ihan hyvältä se livenä näytti :DVärit levittyvät ihan nätisti luomelle, mutta pientä hankaluutta oli häivyttämisessä. Häivytyksestä ei tullut ihan optimaalinen, mutta onneksi olen aika suurpiirteinen. Kestävyys ei ollut mitään huippuluokkaa ja iltapäivästä meikki näytti jo aika kauhealta. Ei siis ehkä pitempiin päiviin tarkoitettu paletti.

Täytyy sanoa että kyllähän tämä ihan kiva on parin euron meikiksi, mutta en usko kovin monen hardcore-meikkailijan tähän haluavan tutustua, kun ei tuo laatu oikeasti kummoinen ole. Paletin pääasiallinen idea on pastellisilmät ja lopullinen väri tulee luomella olemaan aina vähän yllätys. Ihan hauskaa, jos sattuu yllätysmeikistä tykkäämään ja jos taas ei... Tätä palettia ei ainakaan tietääkseni ollut eri sävyissä, joten pastelleihin on tyytyminen paria tummempaa sävyä lukuunottamatta. Keväällä varmasti oikeinkin ajankohtainen tapaus!

Ihanaa torstai-iltaa teille (:

You May Also Like

0 kommenttia