Paese-luomiväritrio

by - 12.11.13

Paese on puolalainen kosmetiikkamerkki, josta en ollut ennen kuullutkaan ennen kuin Livboxissa tuli sarjan luomiväritrio. En ole kyllä senkään jälkeen näitä missään nähnyt myytävän, liekkö sitten jotain Stockmannitavaraa, mikä on kyllä sinänsä harmi. Näitä oli liikkeellä ilmeisesti montaa erilaista, mutta omani nimi on Retro Style, ei mitään aavistustakaan kyllä että miksi :D


Retro Stylen kolme sävyä ovat hopeinen, lila ja musta, kaikki todella kimaltelevia. Hopeinen ja musta nappi ovat hyvin pigmenttisiä, lila sitten taas vähän vähemmän. Yllätyin kyllä kun huomasin hopean sävyn olevan lilaa voimakkaampi, harvoin tulee sellaista vastaan. Värit levittyivät luomelle nätisti ja häivyttyivät oikein hyvin ja meikki kesti koko päivän. Puolalainen kysymysmerkki kyllä valloitti minut laadullaan!


Ilmeisesti siellä osataan näitä trioja suunnitella myös tyylin puolesta. En oikeastaan odottanut tältä mitään, sillä sävyt näyttivät omaan silmääni vähän kesyiltä, tavallisilta ja noh, tylsiltä. Kuitenkin kun meikin teon jälkeen katselin lopputulosta, oli reaktioni lähinnä että vau. Meikistä tuli todella hyvännäköinen! Ei mikään wow-efektiä aiheuttava dramaattinen look, vaan tummista sävyistään huolimatta sellainen huomaamattomampi kaunistaja.Olin todella tyytyväinen tähän, ihastuin ihan tosissani (: Silmän sisänurkassa hopeista sävyä, liikkuvan luomen keskellä lilaa ja ulkonurkassa sekä varjostuksessa mustaa, rajauksessa Flormarin lilaa glittereyelineriä.



Olen ainakin itse siis todella tyytyväinen tähän trioon ja ihan varmasti ostan näitä vielä lisää, sitten kun jossain näitä näen (: Olen kyllä utelias siitä, mitä muuta Paeselta minulle löytyisi. En voi kuin suositella lämpimästi!

Mahtavaa tiistai-iltaa!

PS. Joko itse kukin on saanut Kicksin kanta-asiakaslehtensä ja huomannut alennusjoulukalenterin? Iik, mitä kaikkea kivaa siellä onkaan! Ollaan menossa miehen kanssa joulunviettoon minun lapsuudenkotiini etelään, joten pääsen ehkä itsekkin nauttimaan näistä alennuksista. Kerrankin! Pitääköhän sinne Kicksiin raahautua joka päivä... :D

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Kiva meikki ja ei ole lehteä näkyny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset (: Itselle tuli tänään, että eiköhän se lähipäivinä ilmesty!

      Poista
  2. Noita Paesen tuotteita voi ainakin ostaa Allamodalta. :) Tässä vielä linkki: http://allamoda.mycashflow.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset vinkistä (: Itse olen tosin vähän huono nettishoppaamaan mutta valikoimaa on kiva katsella!

      Poista