Shoppailuviikon ostokset

by - 16.11.14

Tällä viikolla on tullut ostosteltua oikein urakalla! Olen kalunnut niin Carlsonin, sittarin kuin Sokoksenkin alelaarit ja kaikenmoista kivaa on löytynyt, niin joulu-uutuuksia kuin tarjoustuotteitakin (:


Joo ei yhtään näytä siltä, että mopo on livahtanut tassuista? :D Kuvauskuutioni on vaan niin pieni, ettei kaikki mahtunut mitenkään järkevästi tuonne. Ja mitäs ihmettä, sinnehän on eksynyt jotain eläinystäviäkin...?


Viikon ensimmäinen ostos oli koko syksyn himoitsemani Katy Perryn Royal Revolution -tuoksu. Tykästyin jo Katyn alkuperäiseen Killer Queeniin ja se on edelleen tuoksutoivelistallani, mutta tämä uutuusversio oli myös aika ihana, joten käytin tähän sitten Anttilan kymmenen euron kauneuspassini ja ihanuus irtosi kahdellakympillä. Tästä lisää myöhemmin!


The Body Shopissahan on perinteisesti aivan ihania joulutuotteita ja tänä vuonna minäkin pääsin osallistumaan niihin! Lähdin varsinaisesti hakemaan tuota Jolly Lippie Lollya, joka sisältää viisi erilaista huulirasvaa, mutta tokihan mukaan lähti vähän muutakin: SUPERLUTUINEN pingviinipesusieni (en voi sille mitään, rakastan pulleita lintueläimiä. Ikilempparilintuni on pullea punatulkku, mitä läskimpi, sen parempi), puolukantuoksuinen tupsuteltava glitterpuuteri sekä jouluomenainen huulivoide. Että huulet pysyy nyt kyllä kunnossa ainakin! :D Pienessä näytepurkissa on hieman mangontuoksuista vartalosorbettia testattavaksi.


Sokoksellakin tuli käytyä seikkailemassa. Isadoran syyskokoelman tuotteet olivat päätyneet alennukseen 8e/kappale ja vaikka aiemmin tuntuikin ettei mikään kokoelmasta oikein iske, lämpesin kuitenkin paikan päällä luomivärinelikolle ja erityisesti poskipunapuikolle. Katselin myös juhlakauden kokoelman uutuuksia, mutta en raaskinut sijoittaa 25 euroa luomiväripalettiin, josta ihastuin ehkä vain yhteen tai kahteen sävyyn. Jospa vaikka alesta sitten, jos noita on enää jäljellä :D Make Up Storella oli tarjous, jossa ostamalla kaksi tuotetta sai eye dustin kaupan päälle. Käytin tilaisuuden hyödyksi ja nappasin ihanan Atomicin kaveriksi saman kokoelman toisen kiillon Grittyn ja törkeän räikeän neonvihreän eyedustin sävyssä Hectic. Ilmaiskappale on sävyä Strict, läpikuultavan vaaleanpunainen superkimallesävy.


Sittarin saldoa ovat The Color Workshopin uusi paletti ja kolme alelaarituotetta. Tuossa paletissa on ihan kaikki: maskara, silmänrajauskynä, huulipuna ja siihen soveltuva huultenrajauskynä, kaksi poskipunaa sekä yhteensä 12 luomiväriä ja tietysti muutama aplikaattori. Hintaa pläjäyksellä on kymppi ja kuulkaa, pigmentit ovat minusta TODELLA hyviä hintaansa nähden! Varsinkin poskipunat ovat ihan hurjia. Eihän tuo ulkoasultaan kauheasti himotuksia herätä, mutta sisältö on täyttä kultaa. Kolme muuta tuotetta ovat Rimmelin Wake Me Up -sarjan voidemainen korostusväri sävyssä Peach Glow, Lumenen Wild Rose -huulipuna sävyssä Omenasato sekä saman sarjan huulikiilto numero 26, jonka otin koska sattui olemaan samansävyinen silloisten kynsieni kanssa :D


Carlsonillakin kävin, lähinnä halpojen kynsilakkojen perässä. Löysin kuitenkin myös pöydän, jossa oli joitakin Joe Blascon ja Elizabeth Ardenin meikkejä superhalvalla. Mukaan lähtivät haalean mintun sävyinen luomiväri Limelight, peiteväri sekä silmänrajauskynä sävyssä Bronze, kaikki vitosen kappale.


Ja lopuksi vielä tänään Mimosan luona olleesta pienestä kauneustilaisuudesta saatua saalista: aivan mahtavan söötti ankkakäsirasva, Bonacuren ruusuöljyä näytekoossa, näyte Escadan Born in Paradisesta, Beauties Factoryn luomiväri nro 570 sekä Wet n Wildin trio Sweet as Candy (: Kiitokset sinne näistä!

Että joo, tämmöinen viikko minulla tällä kertaa :D Bonuksena vielä kuva kivoista huulipunajoulukoristeista, jotka löytyi niinkin miehisestä paikasta kuin Biltema! Jokaisen kosmetiikkafanin must-have.


Ihanaa illanjatkoa ^^

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Royal Revolution ja Born in Paradise on mun tän hetken ehdottomia tuoksusuosikkeja :D Ja piti heti laittaa mammalle tekstari, että käy etsimässä mullekkin tommoset joulukoristeet 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D Mä en raaskinut tuota Born in Paradisea ostaa kesällä kun olin niin peeaa mutta ehkä se vielä jossain tulee mua vastaan. Ja nythän mä voin nuuskutella ainakin tota näytettä :D Hih, noi joulukoristeet on ihan huiput! Meidän joulukuusessa roikkuu tänä vuonna huulipunia... ^^

      Poista
  2. Hihityttää mielikuva läskistä punatulkusta :D Sittarissa jälleen The Color Workshopia? Jee! Täytyykin käydä taas katsastamassa (tosin edellisetkin on käyttämättä, mutku...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Mä en voi vastustaa sellasia tosi pörheitä ja pulleita ylensyöneen näkösiä punatulkkuja :D Söpöintä ikinä. Sääli että tulkkuja näkee varsinkin kaupungissa niin vähän. Ja jooh, sittariin oli tullut tommoinen ihan täysi setti! Vain kympin ja värit pigmenttisiä ;)

      Poista
  3. Mie ostin kanssa Revolutionin, mutta sen 100 ml version Nettioutletista. Hintaa oli naurettavat 22,99 € :D Kannattaa kurkata, jos etsii sopihintaisia hajuvesiä, kun siellä myydään ns. näyte- pulloja, mitä näkee kauppojen testereinä eli ne on niitä hillittömiä tetroja.

    Odotin näkeväni kuvia eyedustista, mutta ei ollut.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, oon kyllä kuullu siitä mut jotenkin tyykkään enemmän ostasa tuoksuni kivijalka- kun nettikaupasta :D En tiiä mikä siinä on, mut jotenkin tuntuu hohdokkaammalta.

      Ja sori, tätä tavaraa oli tällä kertaa niin kauheesti etten laittanu tähän nyt swatcheja >: Mut eikähän sitä vielä blogissa nähdä ^^

      Poista