Essence Lash Base Mascara

by - 5.11.14

Tänään on tarjolla esittelyä kivasta tuotteesta, johon törmäsin ihan sattumalta Essencen ständillä I Love Me -messuilla. Muistin kyllä nähneeni, että tämäntapaista tuotetta oli merkiltä tänä syksynä tulossa, mutta unohdin asian kokonaan. Messuilla putkilo sitten osui silmiin ja tottakai se lähti testiin! Saanko esitellä, Lash Base Mascara, eli ripsarinpohjustustuote.


Ideahan näissä on, että tätä valkoista pohjustuskamaa suditaan ripsiin ennen varsinaista ripsaria ja tällä tavalla saataisiin vielä pidemmät ja tuuheammat ripset. Moni onkin ehkä tutustunut näihin joskus aiemmin kaksipäisissä maskaroissa? Itselläni oli muutama vuosi sitten joku semmoinen, missä oli toisessa päässä tämmöinen samanlainen pohjustaja ja toisessa se varsinainen musta massa. Tämä on nyt kuitenkin sitten ihan oma, itsenäinen tuotteensa ja sopii joka ripsarille.


Harja tässä on aika hyvä, tuommoisen perinteisen mallin keskikokoinen viritys. Toimii oikein hyvin ja pohjustajaa tulee runsaasti. Toki tämäkin kannattaa harjata ripsiin nätisti, ettei tule mitään paakkuja tai överipaksuja karvoja. Pakkauksessa lukee vain ohjeena että ripsari pitäisi lisätä välittömästi, mutten nyt oikein tiedä miten nopeaa se käytännössä tarkoittaa. Itse sivelen kyllä ensin molemmat silmät ja sitten vasta maskaraa, mutta kyllä sen huomaa, että toisessa silmässä pohjustaja on alkanut jo vähän kuivahtaa siinä vaiheessa. Eli ripsari mahdollisimman pian perään!

Pohjustetut ripset

Heti ensimmäisellä käyttökerralla huomasin, että kyllä tästä jonkun verran hyötyä on. Ensinäkin, tämä erottelee ripset jo valmiiksi ilman maskaraakin. Myös yksittäisiin karvoihin tulee vähän paksuutta lisää tämän ylimääräisen kerroksen ansiosta, eli volyymi nousee aivan selvästi. Käyttäisin nykyisen maskarani kanssa normaalisti kolme kerrosta, mutta tämän avulla tarvitsen vain kaksi itseäni tyydyttävään lopputulokseen. Eli erottelevuutta ja tuuheutta siis tällä saa, pituutta en ole sen kummemmin huomannut tulleen lisää, vaikka pakkauksessa sitäkin luvataan. Tosin omat ripseni eivät ihan sieltä lyhyimmästä päästä edes ole, joten en yleensäkään hyödy pidentävistä tuotteista.En tiedä näettekö kuvissa paljonkaan eroa, mutta minusta se on kyllä aika selkeä varsinkin tuossa, jossa "huonommassa" silmässäni on pohjustaja ja paremmassa ei. Tuuheusero on huikea ja pohjustamattoman silmän ripset näyttävät paljon hennommilta! Kuvasin myös saman silmän pohjustajalla ja ilman, mutta siinä eroa ei taida oikein huomata :D Taisi olla toisella kuvauskerralla parempi taivutuspäivä kuin ekalla. Laitoin sen nyt kuitenkin teidän iloksenne tänne.

Että joo, minusta tämä ainakin on hyvä tuote! Toistaiseksi kyllä tykkään, eikä ylimääräisen meikkituotteen mahduttaminen rutiiniin ole ainakaan vielä käynyt hermoille (: Tykkään myös putkilon valkoisesta ja neonoranssista ulkoasusta, erottuupahan varsinaisesta ripsarista helposti. Ja ilmeisesti tämä onkin kovin suosittu, sillä ainakin Kosmetik4lessillä nämä olivat viime tilaukseni aikaan loppu. Luulen, että tästä saattaakin tulla ihan meikkipussini vakkarivaruste! Hintaa en tällä hetkellä pysty tarkastamaan koska K4L:n nettisivut eivät toimi, mutta alle kolme euroa se on. En tietenkään voi sanoa satavarmasti että tämä tulisi kaikilla toimimaan niinkuin minulla, mutta jos kiinnostaa, niin kokeilkaa ihmeessä!

Oikein ihanaa illanjatkoa (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Mulla ei ole Essencen tuotteista minkäänlaista kokemusta (eikä oikein mielikuvaakaan), mutta täytyy sanoa että toi ripsarin ulkomuoto on kyllä kivan erilainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi (: Essence on kyllä pääosin ihan hyvä merkki hintaansa nähden, mutta välillä heiltäkin löytyy ihan täysiä huteja. Onneksi tämä ei nyt mikään semmoinen ole :D Ja hyvä vaan että on erilainen, muuten ihan satavarmasti menisi mulla ripsarit ja pohjustajat sekaisin!

      Poista