Maybelline Expression Kajal: Green

by - 13.11.14

Rajauskynistä puhutaan taas tänään. Jos joku ihmettelee miksi näitä rajauskynäpostauksia on tuhkatiheään niin kerrottakoon, että minä tykkään rajauksista :D Rajaan silmäni joka päivä ja käytän mustaa kuitenkin suht harvoin, joten näitä testailtuja kyniä ja eyelinereitä kertyy runsaasti. Ja tokihan haluan jakaa teillekkin havaintoni! Tämänpäiväinen analyysin kohde on Maybellinen Expression Kajal -sarjaa sävyssä Green.


Nämä Expression Kajalit alkavat olla jo vähän vanhempaa mallia ja Maybellineltä löytyy paljon muitakin, uudempia kyniä. En ole ihan varma kivijalkakauppojen saatavuudesta, mutta ainakin verkkokaupoista tätä löytyy vielä. Maybellinen sivuilla tätä kuvataan intensiiviseksi mutta pehmeäksi vedenkestäväksi rajauskynäksi, jolla saa tarkan ja pitkäkestoisen rajauksen. Sopii myös sisärajauksiin, kuten kunnon kajaalin kuuluukin. Tämä vihreä sävyni on tälläinen melko vaalea, hitusen turkoosiin tai minttuun menevä ja toooodella huurteinen! Talvimeikkiin sopiva minusta.


Noh, pehmeä tämä kyllä on, mutta intensiivisyydestä en menisi sanomaan. Toki väri saattaa vaikuttaa myös, mutta ei tämä ihan hirveästi sieltä ripsirajasta loista. Toiseksi, kunnon värin aikaansaamiseksi tätä joutuu hinkkaamaan ihoon melko runsaasti. Tätä on helppo häivytellä sormin tai siveltimellä, jos jotain smoky-lookia haluaa kokeilla. Vedenkestävyys on tasoa öh. Jos tämä lähtee iholta ihan helposti, niin miten ihmeessä tuote voi olla vedenkestävä? Nojoo, jos tämän päälle nyt valuttaa vettä niin ei se lähde mihinkään valumaan, mutta pienikin mekaaninen hinkkaus siihen päälle ja POF, sinne meni.Meikissä paritin tämän suunnilleen samansävyisen luomivärin kanssa ja öh, en kyllä kauheasti näe intensiivisyyttä tässä. Sehän polo hukkuu tuonne! Muuten kyllä näyttäisi ihan kivalta, huurteiselta ja raikkaalta.

Että semmoinen kajaali. Näyttääpi olevan Sokkarin verkkokaupassa alehintaan neljä euroa tällä hetkellä, joten ei mikään hinnalla pilattu yksilö todellakaan. En nyt sanoisi että tätä suosittelen, mutta jos kaipaa pientä piristystä tämmöisellä pehmeämmällä värillä silmämeikkiinsä, niin ei nyt hintaansa nähden kauhean huono tapaus, vaikkei ihan lunastanutkaan lupauksiaan. Jää omasta mielestäni hitusen alle keskitason -kategoriaan, mutta eiköhän tämä tule käyteltyä. Onhan tämä väri sentään oikein kiva!

Hauskaa illanjatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia