Garnier Fructis Color Resist Shine & Care Shaker

by - 3.11.14

Tänään puhutaan jälleen kerran niinkin mielenkiintoisesta tuotteesta kuin markettipuolen hiustenhoitosuihkeesta. Olen suihkeiden suurkuluttaja pörröisten hiusteni takia ja testailen mielelläni eri tuotteita etsiessäni sitä omaa HG:täni. Edellisen suihkeen loputtua iski uudelle sitten äkillinen tarve ja nappasin tämän Garnierin värjätyille hiuksille tarkoitetun Shine & Care Shakerin mukaani, kun ei muutakaan sopivaa näyttänyt olevan. Vaan tästäpä tulikin oikein yllättäjä!


En yleensä tykkää ostaa värjättyjen hiusten tuotteita, vaikka hiukseni värjätyt ovatkin. En vaan koe saavani niistä juuri minkäänlaista apua haastavien hiuksieni hoitoon ja siksi olin tämänkin suhteen vähän skeptinen, että liekköhän tekee juuri mitään. Tämä on 2in1-tuote, eli voidaan käyttää hoitosuihkeena märkiin hiuksiin tai sitten kiiltoa ja pehmeyttä antavana tuotteena kuiviin kutreihin. Ja myös kuten monet muut, on tämäkin kaksifaasinen eli ravistettava ja sisältää ksyloosia eli puusokeria. Sen vaikutus hiuksiin jää kyllä itselleni arvoitukseksi, mutta kun sitä kerran pakkauksessa mainostetaan niin pitäähän se mainita :D

Ja oikeasti, tämä on ollut käytössä ihan hyvä! Toisin kuin aiemmin käyttämäni Sunsilk, tämän siloittava ja kiillottava vaikutus säilyy hitusen pidempään kuin suihkeen kuivumisen verran. Hiukset pysyvät nätteinä ainakin koko aamun :D Myös hoitosuihkeena tämä on ihan onnistunut, ei ole hiukset pörrössä suihkun jälkeen. Tuoksukin on ihan miellyttävä, joskin vähän voimakas, mutta se ei onneksi jää ympärille leijumaan. Miinusta pullon muotoilusta, tämä nimittäin luistaa käsistä samalla kuin suihkuttelee. Jos tämänmuotoisen pullon haluaa tehdä, kannattaisi siinä olla sivussa vähän jotain lovea mistä pitää kiinni.

Summa summarum, ihan kiva näin markettituotteeksi (: Minusta jopa parempi, kuin omistamani Aussien suihke. Voisin ihan hyvin ostaa tämän uudelleenkin ja varmaan ostankin, jos en tätä parempaa mistään löydä. Tämä kyllä kuluu aika nopeasti, parissa viikossa olen käyttänyt jo yli puolet, mutta eipä tämä toisaalta kauhean kallis ollut, muistaakseni kuuden seitsemän euron pintaan. Suosittelen tätä muillekin värjätyille kuontaloille!

Hauskaa illanjatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia