E.l.f. Tone Correcting Powder: Cool

by - 6.11.14

Tänään esittelyssä on yksi meikkipussiini I Love Me -messuilta hypännyt vakiovaruste, ihon värisävyä tasoittava puuteri. Minulla on naamassa vähän punaisuusongelmaa, joten käytän mielelläni erityisesti vihreitä ihon väriä korjaavia tuotteita ja edellinen, voidemainen Isispharman värinkorjaaja loppuikin viime kuussa. Otin tämän e.l.f.in sitten kokeiluun sekä ihan uteliaisuudesta merkkiä kohtaan sekä tarpeeseen.


Oma sävyni on cool, eli viileä, mikä ainakin oman mutuni mukaan sopii lähes jokaiselle suomalaiselle vaalealle ihonsävylle. Saatavilla on kuitenkin myös warm eli lämmin, joka on sitten ehkä taas enemmän semmoiselle oliivi-iholle ja siitä tummemmille tarkoitettu. Lisäksi on myös shimmer, jonka sävyt ovat hyvin luonnollisen näköisiä ja ilmeisesti niissä on sitten kimallusta mukana. En oikein tiedä, mihin semmoista käyttäisin muuten kuin korostukseen, mutta siihen kai sitten? :DEnsinäkin, vaikka e.l.f. onkin halpismerkki, tämä tuote tuntuu todella luksukselta. Mustaan, tyylikkääseen pahvipakkaukseen pakattu puuterirasia on peileineen painavahko ja pinta on mattaisen satiininen. Kansi on jämäkkä, ei aukeile turhaan ja peilikin on sopivan kokoinen, ei tihrusteltavan pieni. Itse puuteri koostuu neljästä ruudusta: keltaisesta, sinisestä, vihreästä ja pinkistä, joista voi joko ottaa pienellä sudilla kutakin väriä yksinään tai sitten suuremmalla sudilla sekoitella kaikkia sävyjä, kuten minä teen. Varoituksen sana kuitenkin, sillä tämä puuteri on TODELLA hienojakoista! Sivellinta ei tarvitse pyöräyttää kuin ihan kevyesti ja sittenkin tämä murustaa vähän liikaa. Suosittelenkin enemmän sudin taputtelua puuterissa ennemmin kuin pyörittelyä tai vetoja.

Vasemmalla pinkki sävy yksin, keskellä sormea pyöräytetty joka värissä ja oikealla vihreä sävy yksin

Itsehän siis tosiaan käytän tätä matkasetissä tulleella Ecotoolsin pienellä minikabukilla ja sekoitan kaikkia värejä keskenään pyöräyttämällä sivellintä puuterissa. Minikabuki on juuri sopivan kokoinen täsmäiskuun punaisille alueilleni poskiin, nenän sivuihin, pieliin ja alle, leukaan sekä kulmakarvojen väliin. Levitän tätä myös ihan kevyesti silmänalusille peitevoiteen päälle, Valitettavasti oma punoitukseni on vähän ärhäkämpää sorttia, joten saan sutia tätä ihan reilusti eikä kaikki siltikään ole hävinnyt. Ihon sävy on kuitenkin tasaisempi kuin ennen puuterointia.

Pahoittelut vähän turhan pienestä kuvasta >:

Vaikka tämä puuteri onkin idealtaan ihan kiva ja periaatteessa toimiva, jään itse kaipaamaan vähän voimakkaampaa punaisuuden peittoa. Mutta joo, eihän tämä oikeasti mikään punaisuutta korjaava täsmätuote ole, joten en missään nimessä sanoisi tätä huonoksi. Veikkaisin, että tällä voisi olla käyttöä myös ihan tavallisena viimeistelevänä puuterina meikkipohjan teossa, jos haluaa vielä ihonväriään tasoittaa meikkivoiteen tms lisäksi, sillä ihan kelpo mattaihon tällä saa. Ei siis missään nimessä paha tuote, mutta itse en taida ostaa enää uudelleen ainakaan tähän tarkoitukseen, vaan kokeilen ihan suosiolla vaikka jotain vihreää voidekynää :D Suosittelen tätä enemmän ihmiselle, jolla ihon sävyssä on vain pientä korjattavaa, jolloin tämä voi toimia ihan loistavasti.

Hintaa tällä oli Suomesta ostettuna 6,5 euroa, e.l.f.in nettisivuilla 5 euroa.

Ihanaa illanjatkoa (:

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Voisin sanoa samat sanat tästä puuterista, eli ei ehkä ihan täytä odotuksia. Mutta pakkaus ja monivärinen puuteri on tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä (: Ei täyttänyt odotuksia, sinäpä sen sanoit. Liekköhän tässä tapauksessa panostettu enemmän tuohon pakkaukseen ja ulkonäköön kuin itse tuotteeseen :D

   Poista
 2. Itse juuri ostin myös tämän. Saa nähdä mitä mieltä olen, kun pääsen testaamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toimii sulla paremmin kuin mulla (: Tää on nimittäin lähinnä sellaiseen kevyeen sävyn tasoitukseen, muuten ihan kiva tuote!

   Poista