Lokakuun viimeisen viikon ostokset

by - 2.11.14

Otsikon mukaisesti, tässäpä viime viikon ostokset (: Ei tässä nyt kauheasti mitään ihmeellistä, yksi pieni Kosmetik4lessin tilaus ja pari tänään kaupasta löydettyä tuotetta.K4L:lle tein tilauksen Essencen syksyn uutuusmeikkien takia, mutta myös Mimosan blogissa näkemäni w7:n joulukalenteri houkutti hurjasti! Ja tuossapa se nyt möllöttää sitten :D Eli nyt minulla on joulukalentereita kahdessa kerroksessa. Tuo w7 oli vähän pienempi kuin odotin, mutta näyttää muuten tosi kivalta. Takakannessa vaan oli kuvineen lista siitä, mitä kalenteri on syönyt, mutta onneksi pikaisesti vain vilkaisin enkä ehtinyt spoilaantua. Aion siis säästää tämänkin sisällön ylläriksi joulukuussa!

Myötäpäivään ylhäältä: Bright Up Your Life, Everything Is Better in Pink, Sweet as a Peach ja Look on the Bright Side
Look at the Bright Side, Bright Up Your Life, Sweet as a Peach ja Everything Is Better in Pink

Ja sitten niitä Essencen uutuuksia! Ehdottomasti yhdet kiinnostavimmat tuotteet olivat nämä Sooo Blush! ja Soo Glow! -poskipunat ja korostustuotteet, jotka ovat pakkauksessa voidetta, mutta muuttuvat iholla puuterisiksi. Tilasin koko setin, kaikki neljä, ja kyllähän nämä aika ihania on. Koostumus tuntuu todella hyvältä ja levittyy nätisti iholla, mitäpä sitä muuta voisi toivoa.

China's Groove, Ireland's Nature, Best Look sekä Indian's Lifestyle
Indian's Lifestyle, Ireland's Nature, China's Groove sekä Best Look

Myöskin uusia Effect Eyeshadow -voideluomivärejä nappasin koriin kaikki varastossa olleet sävyt, Indian's Lifestyle, Ireland's Nature sekä China's Groove. Loput olivat sitten valitettavasti loppu ): Ja ovat muuten ihan tajuttoman hyviä! Kauheasti väriähän näissä ei ole, mutta ainakin käden iholla nämä jämähtävät siihen todella tiukasti heti kuivuttuaan. Tilasin myös tuon Rock Out!! -kokoelman vihreän sävyn joka jäi silloin viimeksi pois matkasta. Luin Essencen fb-sivulta että testaavat noissa kokoelmissa tulevia uutuuksia, joten eipä mikään ihme, että näistä löytyy melko paljon samaa näköä!

Adorable Matt!, Iron-Hulk sekä Metal-Phantom

Tässä on sitten pari mielenkiintoisinta ja varastosta löytynyttä Effect Eye Penciliä, sävyt Iron-Hulk ja Metal-Phantom. Toooodella pigmenttisiä! Metal-Phantom ehkä ei niin kirkas kuin Iron-Hulk ja sävykin on erilainen, lilampi ja vähemmän metallinen, kuin kynän ulkokuori. Iron-Hulk taas sitten on räikeä metallivihreä. Huulipuna on Adorable Matt!, jonka oletin olevan mattapuna, mutta ihan tavallinen cremehän tämä taitaa olla. Sinänsä vähän pettymys, sillä en olisi tarvinnut yhtään uutta cremepunaista kokoelmaani. Höh.


Ja lopuksi sitten vielä nämä markettihankinnat, Anttilan alelaarista vitosella löydetty Rimmelin Wake Me Up -meikkivoide ja edellisten loppuneiden tilalle lisää Lumenen puhdistuspyyhkeitä. Tuo meikkivoide on minusta aika hauska löytö, olen nimittäin lukenut siitä hyvää blogeista ja halvallapa lähti (:

Näin, semmoisia tällä viikolla! Oikein ihanaa sunnuntai-illan jatkoa (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Mullakin on yksi Effect Eyeshadow (Brazil Sunset) ja olen samaa mieltä - se on ihan superhyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi (: Tekis kovasti kyllä mieli hankkia ne multa puuttuvatkin sävyt vielä. Tosi ihania!

      Poista