Essence Metal Glam: Lucky Grasshopper

by - 25.11.14

Noniin, ensimmäinen Essencen Metal Glam -sarjan luomiväri esittelyyn! Ostin näitä monta kappaletta sieltä I Love Me -messujen Essence-ständiltä ja paria olen jo kokeillut tositoimissa, tämä Lucky Grasshopper on niistä toinen.


Metal Glam on siis nimensä mukaisesti kokoelma "metallisia" luomivärejä. Metallinen suluissa siksi, ettei ainakaan tässä Lucky Grasshopperissa ole mitään metallista. Kaikki napit on kuorrutettu glitterillä, mutta sen alta saattaakin löytyä sitten ihan minkälainen koostumus tahansa... Eli aika perus halpismerkkimeiningillä mennään. Tämänpäiväinen mono on kyllä sävynä ihan hauska jadenvihreä, mutta metalliseksi en tätä hyvällä tahdollakaan sanoisi. Kun glitter on hävinnyt, alta paljastui ihan tuiki tavallinen, hitusen hohtava luomiväri.


Myös pitkäkestoiseksi tätä kehutaan, mutta ei tästä nyt ihan koko päivän meikiksi ole, menee nimittäin ainakin itselläni luomivakoon muutamissa tunneissa. Meikissä olen tehnyt ihan yksivärisen silmämeikin hopean rajauskynän kanssa ja huulilla on kirkasta ja kimalteista kiiltoa. Freesi ja talvinen look, jota korostaa vielä kylmänpinkki poskipuna (:Että joopajoo, pettymystuotehan tämä vähän oli. Sävystä tykkään kyllä edelleen, mutta muuten koko homma oli ihan huijausta. En kuitenkaan heitä kaikkea toivoani sarjan suhteen, sillä ilmeisesti laatu vähän vaihtelee. Hintaa yhdellä napilla on 2,45 euroa ja kyllähän sillä tämän ostaa jos sävystä tykkää, mutta älkää mitään metallista todellakaan odottako.

Muikeeta illanjatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia