Viime viikon uutukaisia

by - 24.11.14

Se olisi jälleen ostospostauksen aika! Tainoh, ostoksia ja ostoksia, aika vähän tuli itse ostettua ja sitäkin enemmän sain sitten lahjana (: Mutta joo, meikkipainotteista tällä kertaa ja hitosti tavaraa! Meikkien paljoudesta johtuen en viitsi swatcheja tähän postaukseen lisätä, mutta eköhän näitä tulla blogissa näkemään.


Iiiiiihanainen Taika nakkasi minua kierrätyspaketilla, joka oli täynnä toinen toistaan ihanampia juttuja (: Olo oli kun lapsella jouluna! SUURkiitokset vielä kerran <3 Ensimmäisessä kuvassa on huulipunat, luomivärit, kynät ja tuo lutuinen poskipuna, jälkimmäisessä sitten loput huulimeikit. Oioi, eihän tässä tiedä mitä ekana kokeilisi!



Myös mahtavalta Dzinniltä tuli paketti, jossa oli myöhäislähetyksenä arvonnastaan voittamani korusetti ja pari yllätystä. Melkoinen yllätys sitten olikin: Macin puna sävyssä Sequin sekä paljon pieniä Oriflamen huulipunatestereitä :D Ei pitäisi meikältä kyllä huulimeikit nyt loppua! En olekkaan ikinä omistanut yhtään Macin punaa, joten siinäkin mielessä itselleni iso juttu. Ihan innoissani näitä testailen.


Ja sitten omat pienet ostokseni. Essencen Good Girl Bad Girl -kokoelman mukana tilasin myös pari muuta juttua, yhdet puuttuvat Essencen Effect-sarjan meikit eli voidemaisen luomivärin sävyssä Eagypt's Treasure (typo?) ja silmämeikkikynä sävyssä Robo-Cop. Luulin että tuo Robo-Cop olisi ollut tumma metalliharmaa, mutta se olikin perusmusta, joka hohtaa hopeisena tietyssä kulmassa ja valossa. Ihan kiva, mutta en olisi välttämättä tilannut jos olisin tiennyt. Punat ovat Makeup Revolutionilta, vihreä nimeltään Atomic Serpent ja radiant orchidin värinen on Make Me Magnificent. Tiedätte minun rakastavan epätavallisia huulimeikkejä, joten siksi tuo vihreä oli suorastaan pakko-ostos.


Ja vielä Anttilan alelaarista pelastetut (: Lorkun Youth Code Luminizer -sarjan seerumi ja BB-voide olivat alessa ja nappasin ne mukaani. Nämä kuulemma heleyttävät ihoa ja vaalentavat tummia läiskiä, eli juuri sitä mitä tällä hetkellä kaipaan kun iho on jostain kumman syystä räjähtänyt epäpuhtauksiin. Seerumin olen jo ottanut käyttöön, täytyy katsella miten se tehoaa. Loput kamat ovat sitten ilmeisesti Lumene Natural Coden syysmeikkejä, kaikki kolme euroa kappale. Luomiväritriot ovat Indie ja Chic ja huulikiillot Creamy Choco ja Icy Lavender.


Tälle viikolle olen jo laittanut tilauksen K4L:lle Essencen joulukokoelmasta Come to Town (: Sen mukana tulee sitten myös hitusen muuta pientä, joten sitä pakettia odotellessa! Ja johan tässä saa viikon päästä ruveta avaamaan joulukalentereitakin...

Hauskaa iltaa! <3

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Ooooo, onpas siinä testattavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! :D Eipähän lopu ihan heti blogista materiaali kesken!

      Poista
  2. Pitäisi varmaan itsekin hakea alekorista noita Lorealin seerumeita, ne on nimittäin hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkö? No kiva kuulla (: En ole sitten ihan hukkaan rahojani laittanut. Toistaiseksi on kyllä ihan positiiviset fiilikset! Taisin maksaa tuosta kahdeksan euroa, normihinta on vissiin joku 16 tms?

      Poista