Isadora Perfect Lipliner: Transparent Lip Fix

by - 11.11.14

Kaikkihan nyt tietävät, että huulipunan kanssa pitää käyttää rajauskynää, mutta kuka on kuullut läpinäkyvistä rajauskynistä? Minä en ainakaan ennen viime kesää ja sittenkun tieto tuli minullekkin, painuin heti markettiin semmoista etsimään. Vastaan tuli ainoana tämä Isadoran versio, joka onkin ollut ihan kiva!Kuvitellaampa, että omistat jonkun hulppean värisen punan, johon ei mistään perusvalikoimista löydy samansävyistä rajausta. Puna on kuitenkin niiiiin räikeä tai muuten vaan meinaa karata huulilta, että rajaus olisi pakko saada. Siinä vaiheessa kuvioon tulee mukaan tämmöinen läpinäkyvä ystävä (: Tämän kanssa ei ole sävyrajoituksia, sopii ihan kaikille punille. Tällä siis rajataan ihan normaalisti huulet, lisätään puna ja jotenkin maagisesti homma vaan toimii. Siis yhtään minkäänlaista sävyä kynässä ei ole, enemmänkin tämä on jotain vahaa? 

Otin esimerkkikuvaan yhden suosikkipunistani, w7:n Powder Pinkin, jonka kanssa joudun aina käyttämään tätä läpinäkyvää, kun ei tälläiselle neonkorallipinkille nyt vaan löydy ihan joka kaupasta rajausparia. Olen rajannut toisen puolen huulia tällä Isadoralla ja toisen jättänyt rajaamatta, punan olen sitten levittänyt suoraan hylsystä. Eikös ole ihan selvä ero? Rajaamaton puoli on vonkuran vänkyrä ja punan raja paljon jyrkempi. Rajatulla puolella taas raja on pehmeämpi, kuin blurrattu, ja huulten muoto tarkempi. On se vaan ihme.


Näitä läpinäkyviä rajauskyniä on alkanut pulpahdella eri merkeiltä viime aikoina, muistaakseni ainakin Essenceltä oli tulossa, jos ei ole jo valikoimassa. Kyllä tämä on ihan jokaisen huulipunaa käyttävän naisen must-have. En kyllä yhtään tiedä millaisia eroja näissä kynissä saattaa olla kun olen toistaiseksi käyttänyt vain tätä Isadoraa, mutta testaillaan, testaillaan. Tätä ainakin löytyy ihan perus markettimeikkiosastoilta ja hintaa on noin kymppi.

Hauskaa illanjatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia