Viime viikon tulokkaat

by - 10.11.14

Tänään minun piti esitellä Peppy Galoren puhdistusöljyä, olin ottanut toki kuvat ja kaikki, kunnes rupesin tekemään taustatyötä merkin suhteen ja huomasin, että koko hommahan on sitten suljettu :D Peppy Galore oli yhden naisen luonnonkosmetiikkafirma ja nettisivuilla lukee, että merkki lopetettiin henkilökohtaisista syistä. Että silleen. Noh eipä siinä mitään, onneksi minulla on näitä esiteltäviä ostoksia vaikka päivän tuotteelle kävikin köpelösti.


Elikkä joo, ostoksia ja muita tulokkaita! Ei nyt mitenkään ihan hirveästi, mutta aika meikkipainotteista on.


Luomiväritrion pigmentti ei oikein vakuuta, mutta kokeilen näitä vielä kosteina.

Prune, Gris ja Vert

Punat järjestyksessä oikealta vasemmalle (hyvä minä)

Peggy Sage on ranskalainen pitkän linjan kosmetiikkafirma, jolla on sekä ihonhoitotuotteita että värikosmetiikkaa. Merkkiä on alettu hiljattain tuomaan Suomeenkin ja sain maahantuojalta muutamia meikkituotteita testattavaksi. Näitähän saattoi bongata jo I Love Me -messuilla (: Tässä on viiden huulipunan paletti kylmissä sävyissä, baked-tyyppinen luomiväritrio sävyssä Taffetas, kaksi jumbokokoista silmämeikkikynää (sävyt Prune ja Gris) sekä superkaunis glitterinen vedenkestävä eyeliner sävyssä Vert. Näihin tullaan siis tutustumaan tulevaisuudessa! Voin kuitenkin jo sanoa, että nuo silmämeikkikynät ja eyeliner ovat kestävyydeltään ja pigmentiltään ihan silkkaa terästä.


Sokokselle painuin heti lauantaina, kun bongasin Redditistä Make Up Storen Atomic-kiillon. Sehän oli saatava nyt eikä heti :D En ole ikinä maksanut 20 euroa huulikiillosta, mutta nyt oikeasti koin sellaisen valaistumisen tässä hinta-asiassa. Olen viimeiset nelisen vuotta elellyt köyhyysrajan alapuolella, joten pieni semmoinen hintapeikko on päässyt muodostumaan päähäni ja suunnilleen kaikki, mikä ei ole löytynyt alelaarista muutamalla eurolla, on tuntunut kalliilta. Atomicista kuitenkin maksoin koko summan silmiä räpäyttämättä. Miksikö? Koska se oli yksinkertaisesti minusta sen arvoinen! Niin ihana, kaunis, erikoinen ja mielialaa nostava että 20 euroa ei ollut minusta juuri mitään siitä ilosta, että saan tämän upeuden omistaa. Ymmärrän nyt, mitä muut ihmiset ajattelevat tehdessään kalliimpia kosmetiikkaostoksia. Huh, olo on ihan buddha.

En onnistunut vangitsemaan kuviin tämän duochromeutta, mutta onhan tuo nyt hiton kaunis noinkin.

Nuo kaksi ei-meikkitavaraa ovat sitten uusi hoitosuihke hiuksille ja apteekista alehintaan löydetty Acon vartalokuorinta kesäisellä tuoksulla :D Siksi se kai oli poistossakin. Joku saattaa myös muistaa, kuinka ihastuin Four Reasonsin kosteuttavaan hoitoaineeseen? Ostin sitten saman sarjan hoitosuihkeen testattavaksi, jospa tämä olisi yhtä hyvä.

Näin viime viikolla :D Tämän viikon ostossaldoon on lisätty jo ainakin yksi tuoksu... Hih. Hauskaa maanantai-illan jatkoa kaikille!

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Tuo on niin ärsyttävää, kun olet valmistellut postausta jostain, ja sitten selviääkin, että kyseistä tuotetta ei enää saakaan tai että sitä on menty muuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o! Ja ihan yllätyksenä, että KOKO merkki on lopetettu o: Ihan puskista.

   Poista
 2. Kivan oloisia ostoksia ^_^ Ah, se tunne kun antaa itsensä ostaa jotain vähän kalliimpaa. <3 Mä saatan hypistellä jotain YSLn huulikiiltoa parikin viikkoa outo virne kasvoilla :D Kai me saadaan kuvia tuosta kiillosta myös huulilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Heh, kyllä sitä jos kerrankin ostaa jotain superihanaa ja vähän hintavampaa niin tulee tuijoteltua ja hypisteltyä sitä vähän pidempään. Ja kyllähän siitä saa superhyvät vibat kun pääsee sitä myös käyttämään! Ja juuh, Atomic on tulossa blogiin lähiaikoina, kuvatkin on jo otettu ;)

   Poista
 3. Kivoja ostoksia ja tuotteita oot saanut

  VastaaPoista