Four Reasons Moisture Mist

by - 29.11.14

Tänään kerron teille pikaisesti tästä uusimmasta hiussuihkeestani (: Joku ehkä muistaa, kuinka ihastuin Four Reasonsin moisturesarjan hoitoaineeseen ja hyvästä kokemuksesta rohkaistuneena kävin ostamassa tämän saman sarjan hoitosuihkeen edellisen loppuneen tilalle. Vaan kuinkas sitten kävikään?


Odotan hoitosuihkeeltani kevyttä lisäkosteutusta ja pörröisyyden poistamista, mitä pitkäkestoisempaa, sen parempi. Karhea ja pörröinen hiuslaatuni on kuitenkin todella kova pala monille tuotteille, joten täydellisen etsintä on jatkuvasti käynnissä. Tämä Moisture Mist lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa hiuksia ja hiuspohjaa sekä helpottaa kammattavuutta ja käsiteltävyyttä. Lisäksi se sisältää UV- ja lämpösuojan ja sopii kuiville tai kosteille hiuksille. Eikös kuulostakkin melkoiselta mahtituotteelta?

Kosteutus ja UV-suoja kuulostaa todella hyvältä. Käytän suihketta aamuisin ennen harjausta helpottamaan toimitusta ja samalla anti-pörröttämään pehkoani ja kyllähän tämä auttaa ja silottaa, ainakin hetkeksi. Haihtuu hiuksista kuitenkin todella nopeasti ja tuntuu, että vähän ajan päästä tekisi mieli suihkutella taas lisää, kun pörröisyys on palannut. Eli vaikutus on todella lyhytkestoinen ja lähinnä helpottaa sitä harjausta. Kosteisiin hiuksiin tämä ei tee minusta juuri mitään.

Uskoisin, että tämä on erinomainen tuote sellaiselle, jolla ei ole kovin suurta pörröisyys- tai kuivuusongelmaa ja lämpökäsittelee hiuksiaan säännöllisesti. Omaan käyttööni tämä on liian heikko ja kuten sanoin, auttaa pörröisyyteen vain hetkellisesti. Sääli, sillä tykkäsin niin kovasti hoitoaineesta, että odotin tältä vähän enemmän. Ei vaan ollut minun tuotteeni, mutta luultavasti toimii paremmin jollakulla toisella.

Four Reasonsia myydään monissa kampaamoissa ja esim. Sokoksella ja hintaa tällä suihkeella on noin kymppi.

Hauskaa lauantaista illanjatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia