Essence All About Matt! Fixing Compact Powder

by - 7.11.14

Tässä on sitten eilisen e.l.f.in värinkorjauspuuterin lisäksi toinen messuilta meikkipussiini pompannut tuote, Essencen väritön viimeistelypuuteri. En ole ennen varsinaista viimeistelypuuteria omistanutkaan, mutta tämä näytti siellä ständissä ihan hauskalta, joten ajattelin että mikä ettei. Ja vakiotuotehan tästäkin on rutiiniin tullut!


Ideana tässä on se, että tätä puuteria suditaan naamaan viimeiseksi, jolloin se tekee mattapinnan ja kiinnittää allaolevan meikin pysyväksi. Lisäksi pakkauksessa luvataan puuterin häivyttävän poskipunaa meikkipohjaan. Myös koko päivän kesto mainitaan, mutta sen suhteen olen vähän skeptinen, sillä kyllä ainakin omaa rasvoittuvaa t-aluettani täytyy päivän mittaan korjailla puuteripaperilla. Normaalit ihoalueeni kuitenkin ovat pysyneet ihan hyvinä, joten kuiva- ja normaali-ihoisille lupaus varmaankin on tarkoitettu :D


Mitään väriähän puuterissa ei oikeasti iholla ole, vaikka pakkauksessa valkoiselta näyttääkin. Tämäkin on eilisen puuterin tapaan TODELLA hienojakoista ja itse käytän tätä taputtelemalla sutia puuteriin, ettei kamaa pölise joka paikkaan. Esimerkkikuvissa olen puuteroinut toisen puolen naamastani ja huomaan jopa kuvissa ihan selkeän eron ihon ulkonäössä ja poskipunan häivytyksessä, toivottavasti tekin. Tämä puuteri siis tavallaan "blurraa" poskipunan meikkipohjaan, eikä sen raja ole poskella enää niin selkeä. Myös iho näyttää tasaisemmalta ja pehmeämmältä!
Kaikenkaikkiaan minusta tämä on oikein hyvä tuote (: En olekkaan ennen viimeistelypuutereita harrastanut, mutta uskon että jatkossa tulen kyllä näitä edelleen käyttämään, vaikken välttämättä tätä Essenceä. Pitäähän sitä nyt muitakin merkkejä kokeilla! Markettimerkeiltä näitä ei ehkä niin helposti löydy, mutta kalliimmalta puolelta enemmän. Mutta joka tapauksessa kelvollinen tuote tämä Essence on kolmen euron hinnalla! Voisin ostaa uudelleen.

Ihanaa perjantai-iltaa (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Oi, kiva kun kirjoitit tämän, ostin nimittäin tän puuterin myös, mutta olen levittänyt poskipunan tämän päälle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :D No kokeile tästä lähtien laittaa alle, saatat yllättyä! :D

      Poista