Lokakuun loppuneet ja suosikit

by - 1.11.14

Tänään on marraskuun ensimmäinen päivä, joulukausi se vaan lähestyy, ja jälleen on myös aika katsastaa viime kuukauden loppuneet ja suosikit. Tässä kuussa tavaraa loppui jotenkin aika vähän, esimerkiksi hiustuotteita vain kaksi kappaletta. Tähän voi tietysti vaikuttaa viikko reissussa, jolloin käytin pienempiä matkatuotteita vakkarikamojeni sijaan.


Näin vähäinen saalis!


Kumma kyllä, tässä kuussa loppui eniten puhdistustuotteita ja yksi vartalotuotekkin. L'orealin Perfect Clean Soft Scrub on valehtelematta varmaan kolme vuotta vanha! :D Joku ehkä muistaa, kun nämä hassut puhdistustyynyt sisältävät Lorkun tuotteet tulivat markkinoille? Olen käyttänyt tätä kerran viikossa saunan yhteydessä naaman kuorimiseen ja onhan tämä ollut ihan kiva, olisin vain tykännyt vähän karheammista kuorintapartikkeleista. Myydäänköhän tätä edes enää? Ainakin L'orealin Perfect Clean -tuoteosio näyttää pelkkää tyhjää. En ostaisi kuitenkaan uudelleen, vähän tylsäksi tämä jäi.

Nivean Double Effects -antiperspirantin piti kestää 48 tuntia ja pitää kainalot sheivauksen jälkeen sileämpinä pidempään. Ihan pötypuhetta molemmat lupaukset! Eikä ollut mitenkään pitäväkään, aika usein oli kainalot märkinä. Ei todellakaan jatkoon.

Neutrogenan Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrubista puhuin jo syyskuun loppuneissa. Kyllähän tällä siis naamansa kuori, mutta pienistä muovipalloista en edelleenkään tykkää enkä siis usko, että tulen tätä ostamaan.

Vichyn Purete Thermale -puhdistusvaahto tuli Livboxista ja oli ihan okei. Ei mitään ihmeellistä sanottavaa, pesi nassun ihan kelvollisesti, vaikka vähän meikkijäämiä saattoikin joutua puhdistamaan vielä jälkeenpäin. En kuitenkaan usko, että ostaisin näin hintavaa ja keskinkertaista tuotetta itse, ellei ihoni sitten oikeasti herkistyisi niin paljon eri aineille, että tarvitsisin tälläistä herkän ihon apteekkituotetta.

Lumenen Sensitive Touch 3 in 1 -puhdistusliinat ovat olleet aika okei! Nämä ovat siis herkälle iholle tarkoitettuja ja tehty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa. Etsin monesti tuotteista tuota liiton lintumerkkiä, sillä se tarkoittaa yleensä sitä, että tuote sopii myös minulle allergioineni. Eipä näissä mitään ihmeellistä kuitenkaan, mutta luulen että Lumenea tulee ostettua jatkossakin.


Sitten tosiaan niitä hiustuotteita, vain kaksi ): Sunsilkin Smooth & Shiny -hoitosuihkeesta olen puhunut täällä. Jäi aika keskinkertaiseksi tuttavuudeksi eikä tosiaankaan pidemmän päälle tehnyt hiuksilleni paljon mitään. Hetken se jaksoi pitää haituvat aisoissa mutta kuivuttuaan vaikutuskin hävisi. En siis kyllä ostaisi enää uudelleen, ei tainnut olla minun hiuksilleni sitten kuitenkaan.

Richin Pure Luxury Intense Moisture -shampoo oli aika plääh. Ei tämä tehnyt minun hiuksilleni mitään ja tuntui vaahtoavankin vähän huonosti. En ostaisi uudelleen, vaikka tämä olikin kosteuttavaa sarjaa, jollaisia muuten tykkään hiuksiini käyttää. Tuoksukin oli aika geneerinen.


Meikkipussini sisällöstä jouduin tässä kuussa luopumaan kolmesta. Isispharman Ruboril C Expert -voiteesta enemmän juttua täällä. Ei ollut pidemmälläkään käytöllä kummoinen voide, ei peittänyt punaisuutta kovin hyvin eikä suinkaan poistanut sitä. Tuli siis Livboxista enkä ostaisi uutta.

Essencen Beach Cruisers -kokoelman vedenkestävä ripsarin top coat oli ihan loistotuote! Käytin tätä koko hellekesän estämään hikoilusta johtuvaa ripsarin valumista ja toimi oikein hyvin (: Oli lähes joka päivä käytössä. Nyt syksyllähän tätä voisi käyttää myös sadekelillä, mutta meni sitten mokoma loppumaan. Tykkäsin ja voisin ostaa Essenceltä vastaavia tuotteita uudelleenkin.

Elite Parisin Slim Mascara taas ei ollut juuri mistään kotoisin. Isompi juttu täällä. Ripsistä tuli aika ankeat ja massa kuivui todella äkkiä, yleensä saan ripsaristani sen suositellun kolme kuukautta irti, mutta tämä kuoli jo kahden kuukauden jälkeen. En todellakaan ostaisi uudelleen, vaikka ilmaiseksi saisin :D


Ja sitten vielä muutamat loppuneet kynsitarvikkeet. Cienin asetonitonta kynsilakanpoistoainetta en vain voi ylistää tarpeeksi! Jos ette ole vielä kokeilleet niin hakekaa Lidlistä omanne, ette taatusti tule katumaan. Tämä on paitsi hellävarainen, myös nopein kynsilakanpoistaja jonka olen koskaan löytänyt eikä kätevä pumppupullokaan ole hassumpi juttu. Mitään superhyperglittereitä tämä ei ehkä yksinään kykene kuitenkaan poistamaan, mutta siihen käytänkin sitten tujumpaa, asetonista poistoainetta.

Seche Viten pikakuivattava päälyslakka on ehdoton HG-tuotteeni, josta en luovu. Vaikka pullo onkin aika hintava (Kicksissä normaalihinnalla 13 euroa), ostan kyllä tätä aina vaan reissuillani lisää. Ehdoton pikakuivattajien kuningatar, vartissa lakkauksesta tulee jo kestävä.

Rimmelin Lycra Pro -mattapäälyslakasta tykkäsin kovasti silloin, kun mattapäälyslakat olivat tosi muodissa pari vuotta sitten. Sääli ettei näitä enää myydä, mutta onneksi joillain merkeillä (Wild & Mild, Seppälä) näitä mattapäälyslakkoja vielä on. Tässä oli hyvä, leveä sivellin ja oikein käypä mattalopputulos. Jään kaipaamaan.

Semmoisia oli siis loppuneet tässä kuussa! Voimme sitten siirtyä niihin suosikkeihin. Tämän kuun suosikeiksi nousivat vahvasti ne tuotteet, jotka otin mukaani reissuun. Näille siis kertyi matkan aikana aika monta käyttökertaa (: Aikas keväinen värimaailma näillä kyllä on, mitenköhän tässä näin oikein kävi?


Luomiväripuolella voittajaksi nousi Make Up Storen Cultural, hohtava keväänvihreä sävy, josta postaus täällä. Poskipunasarjan suosikki on myöskin samaa merkkiä ja nimeltään Shimmer Dynasti, todella kylmä, lähes violetti pinkki kultaisella shimmerillä. Myös Shimmer Dynastista on oma postauksensa. Eyelineriksi valikoitui Viva la Divan Turquise, tumma petrooli, josta postausta täällä. Kuukauden korostustuote taas on Essencen Ice Ice Baby -kokoelman Ice Skating @ Rockefellers ja huulimeikkinä eniten käytössä oli elokuun suosikeista tuttu H&M:n Vanilla Joy -kiilto.

Luonnonvalossa

Kuukauden tuoksu Gloria Vanderbiltin Eau de Vanderbilt on muuten ihan pahuksen vanha noin niinkuin tuoksuna! Tämän sadan millin lekan olen ostanut vitosella Anttilasta. Tämä on kehitetty vuonna 1982 ja on minusta kuitenkin aika kiva tämmöisenä vähän voimakkaampana kukkaistuoksuna syksyllä. Mikään kaikkien tuoksu tämä ei ole (moni saattaa haistaa tässä esim. mummonsa tai äitinsä) ja kyllähän tämä saattaa monen nenuun vähän vanhahtavalta tuoksahtaa näin kepeiden, makeiden tuoksujen aikakautena, mutta itse tykkään. Päänuotteina tässä on Fragrantican mukaan tuberoosa, vanilja sekä neilikka ja minusta erityisesti tuo neilikka on melko voimakas. Mikään kallis tuoksuhan tämä ei todellakaan ole, että nuuskimaan vaan, jos vanhoista klassikoista tykkää!

Näin! Eiköhän siinä ollut lokakuu silleen nätisti paketissa :D Jatketaan tästä sitten eteenpäin marraskuuta! Ihanaa pyhäinpäivää kaikille.

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Heh (: Jotenkin itsestäni tuntui kauhean vähältä moniin viime kuihin verrattuna.

   Poista
 2. Miulla olisi Wild & Mildin avaamaton mattapäällyslakka, jos tarvihet. Itselläni on Flormarin, niin en sitä tarvihe :D
  Cienissä on näköjään uudistunut ulkoasu, kun miulla on ihan erilainen (lisään siihen aina muiden merkkien poistoaineita).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljonko pyydät siitä? Se Wild&Mild on kyllä tosi hyvä, että voisin ottaa pullon varakappaleeksi (: Ja joo noi Cienit uudistui joskus tämän vuoden aikana, uusi etiketti :D

   Poista
  2. Mie sain sen Kuopion kynsimiitistä, niin saat sen ilmaiseksi :D

   Poista