Oriflame Fairy City Lights -antiperspirantti

by - 31.10.14

Tänään on esittelyssä valitettavasti pettymystuote, Oriflamen Fairy City Lights -herkkutuoksuun tehty antiperspirantti. Tilasin tämän viime kevättalvena Oriflamen tapaamisesta kun rakastuin tuoksuun, mutten varsinaista EdT:tä raaskinut rahatilanteen takia hankkia. Otin tämän nyt käyttöön ja parin viikon aikana ollaan tultu tutuiksi.


No mitäs ihmeellistä antiperspirantista oikein voi sanoa? Ainakin Oriflame itse sanoo, että kyseessä on tehokas 24h kainalojen kostumisen ja hienhajun estäjä ja myös kevyt ja nopeasti kuivuva koostumus mainitaan. Mutta joo, pakko tässä nyt on sanoa että ainakin omalla kohdallani nämä kaikki lupaukset ovat olleet ihan yhtä tyhjän kanssa. Ensinäkään, tämä ei kuivu about ikinä. Rullailen tätä kainaloon yleensä heti ensimmäiseksi aamulla ja sen jälkeen valitsen vaatteita ja puuhailen muita aamujuttuja. Siinä vaiheessa kun olisin valmis pukemaan, ei tämä mokoma ole vieläkään osoittanut kuivumisen merkkejä. Turhauttavaa.

Toiseksi, ei tämä oikeasti pidä ainakaan itselläni yhtään mitään. Olen siinä mielessä onnekas, etten oikeastaan koskaan haise hieltä, mutta eihän ne märät kainalot kivat ole. Tänään dödöä on hierottu kainaloon yhdentoista aikoihin ja tässä välissä olen käynyt hoitamassa pikaisesti yhden asian pyörällä liikkuen. Tässäpä sitä nyt sitten istutaan kainalot märkinä, että kiitosta vaan. Enkä todellakaan edes ajanut kovaa.

Eli joo, ei toimi minulla. En tämän perusteella nyt kauhean hyvää kuvaa merkin antiperspiranteista saanut, mutta ehkä annan jollekkin varsinaiselle, ei-tuoksuversiolle vielä mahdollisuuden. Mutta hei, on tässä sentään lohtuna se ihana, toffeelle, metsämansikoille ja karkkiomenalle tuoksuva plussa <3 Voitte vain kuvitella! Se on ainoa syy, miksen ole jo heittänyt tätä mäkeen. Mutta ehkä laitan ihan suosiolla sen tuoksupullon tulemaan, ei tästä deosta ole mihinkään. Pöh.

Iloista perjantain jatkoa! (:

You May Also Like

0 kommenttia