Lumene Blueberry silmämeikkikynä: 5 Sammaleenvihreä

by - 30.10.14

Tämänpäiväinen tuote on ehkä hitusen vanhentunut (poistunut Lumenen sivuilta), mutta koska tätä vielä esimerkiksi Sokoksen verkkokaupasta saa, niin laitetaan pihalle (: Kyseessä on siis Lumenen Blueberry-sarjan silmämeikkikynä sävyssä Sammaleenvihreä. Ja eikös tämä nyt ihan käypä syysväri ole, vai mitä?


Lumenen silmämeikkikynät ovat aina olleet minusta vähän tylsiä. Niiden ulkomuoto on tylsä, värit ovat vähän turhankin maanläheisiä omaan makuuni eikä muutenkaan mikään oikein säväytä. Joskus kuitenkin näitä tarttuu tassuun alelaarista ja niin on käynyt tälle sammaleenvihreällekin :D Mutta niinkun sanoin, niin kyllähän tälläistä kylmää, hitusen sinertävää metsänvihreää syksyllä käyttää! Harmi vaan, että nämä Lumenen kynät ovat aina vähän kuivanlaisia, eli aika paljon saa hinkata että väriä tulee tarpeeksi. Swatchkuvaankin olen joutunut värittämään samaa kohtaa muutaman kerran että sain intensiivisen lopputuloksen.


Meikissä olen käyttänyt tätä sitten H&M:n metallipaletilla tekemäni halo-tyylisen meikin parina. Ei tuo nyt ihan hirveästi erotu tuosta luomiväristä, mutta tuo kuitenkin tarvittavaa tummuutta ja viimeistelee lookin. Mikään kajaali tämä ei tietääkseni ole, joten en käyttäisi sisärajauksessa.No mitäpä tässä muuta sanomaan kun että kyllähän tämä Sokoksen viiden euron alehintaan voisi kenen tahansa syysmeikkipussissa majailla. Johan tällä saa yksinäänkin hieman tummaa metsäilmettä meikkiin. Miinusta tosiaan tuosta kuivuudesta, jotkut silmänrajauskynät kun liukuvat lähes itsestään ripsirajassa ja väriä tulee sulavasti. En usko, että tulen tätä kauheasti kaipaamaan loppumisen jälkeen, löydän kyllä parempaakin.

Mukavaa torstai-iltapäivän jatkoa teille (:

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Oo, tosi hieno silmämeikki :) Samoja fiiliksiä Lumenen kynistä muuten, ovat vähän tylsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, mustakin tämä oli tosi onnistunut! (: Lumene saisi kyllä vähän piristää tätä koko Blueberry-sarjaa jotenkin, pieni kasvojenkohotus voisi tehdä hyvää!

   Poista
 2. Onko se Lumenen silmämeikkikynä sävy luumu, niin lopetettu kokonaan? Kun ei ole enää tullut vastaan missään kaupoissa. Se oli kyllä minulle hyvä, kun muotoilin sillä kulmia. Harmi, jos sitä ei saa enää. Kuulin, että Natural Codella olisi joku lilahtava silmämeikkikynä, mutta saakohan sitäkään enää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla lopetettu joo, en muista että olisin nähnyt sitä enää pitkään aikaan :( Muistaakseni itsekkin ostin sen aikoinaan joskus alelaarista. Natural Codella tosiaan tais myös olla joku tummanlila, on saattanut olla joku kausisävy. Rimmelillä on kans ollut joskus jotain semmoista tummanviolettia kynää. Pahus kun en muista nähneeni yhtään sellaista nyt vähään aikaan miltään merkiltä!

   Poista