E.l.f. 32 piece eyeshadow palette: Colour Brights

by - 25.10.14

Heipähei! Tänään kerron teille yhdestä luomiväripaletista, jota on tullut tässä viime aikoina käytettyä (: Kyseessä on brittiläisen halpismerkki e.l.f.in 32 sävyn luomiväripaletti ja omani on teemalla Colour Brights, mutta tarjolla on myös Colour Everyday sekä Colour Natural, eli eiköhän noista nimistä voi päätellä mitä kukin paletti sisältää. Olen saanut tämän lahjoituksena Taikalta, joten kiitos vaan sinne tästä syksyni piristäjästä!


Jos joku ei vielä e.l.f.iä tunne, niin sanottakoon, että kyseessä on tosiaankin brittiläinen kosmetiikkafirma, jolta löytyy meikkejä ihan joka lähtöön ja aivan superhalvalla. Ennen tuolta sai vaikka mitä esim. eurolla, mutta niin vain on hinnat viime aikoina nousseet ja aika paljon tavaraa on esim. neljällä tai seitsemällä punnalla tarjolla. Myös I Love Me -messuilla oli pieni merkin teline, mutta hinnoissa oli vielä vähän suomilisää. E.l.f. (eyes lips face) toimittaa myös Suomeen ja postikulut ovat neljä puntaa, eli viisi euroa. Paljon on myös hyviä tarjouksia ja alekampanjoita heillä, joten kannattaa niitäkin tarkkailla. Itse olen joskus tilannut ihan hullun halvalla kynsilakkoja :D

No entäs tämä paletti sitten? Kuten nimestä voi päätellä, sisältää tämä 32 kappaletta eri sävyjä. Perinteisten naturellien ruskeiden, beigejen ja harmaiden lisäksi tässä Brights-versiossa on pirteitä tehostevärejä, kuten esimerkiksi oranssia ja vihreää. Ylimmässä rivissä onkin enimmäkseen näitä ruskeita, kahdessa seuraavassa rivissä värejä ja alimmassa sitten niitä tummia harmaita. Myös musta ja valkoinen löytyvät, mutta valitettavasti molempien laatu on aika surkea enkä laskisi niiden varaan. Suurin osa väreistä on joko todella helmiäisiä tai lähes metallisia, joiden pigmentti vaihtelee olemattomasta tosi räikeään. Mattasävyjä löytyy kaksi (toinen on se musta), ja molemmat ovat pigmentiltään heikkoja. Setti on siis lähinnä värikkäiden kimallussävyjen ystäville.





Olen tehnyt paletilla kaksi silmämeikkiä esimerkiksi, toinen oli vähän epäonnistuneempi cut crease -viritys, johon käytin oranssin ja mustan sävyjä, ja toinen sitten parempilaatuinen vihreän ja kullanvärinen perusmeikki.





Itse värien ja kimalluksen suurena ystävänä olen kyllä tykästynyt tähän palettiin (: Useimmista heikkolaatuisistakin napeista saa kerrostamalla ihan hyvin väriä irti, ainoa harmi on vaan tosiaan tuon mustan huonolaatuisuus. Onneksi muita tummia varjostusvärejä löytyy sitten sen tilalle yllin kyllin, myös lähes mustia tummanharmaita. Mukana tulee kaksipäinen vaahtomuoviaplikaattori, mutta se on vähän turhan karhea ja käytän mielummin omia siveltimiäni. Tämä monikäyttöinen paletti irtoaa e.l.f.in sivuilta yhdeksällä eurolla ja voisin suositella tätä kyllä esimerkiksi meikkaustaan aloittavalle nuorelle neidolle värien käytön ja yhdistelyn harjoitteluun ja säihkyvien diskomeikkien tekoon. Erityisen hauska minusta on paletista löytyvä harvinainen punainen sävy, jota ei monessa paikkaa näykään. Arvostan!

Oikein muikeaa illanjatkoa kaikille (:

You May Also Like

2 kommenttia

  1. e.l.f-tuotteissa on aika paljon laatuvaihtelua, ja sen takia en olekaan luomivärejä juuri kokeillut, koska en odota niiltä kummoista pigmenttiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no se "laatuvaihtelu" vois olla vaikka tämän paletin nimi :D Kuten noista esimerkkimeikeistäkin näkyy niin vihreässä ja kultaisessa esimerkiksi oli tosi hyvä pigmentti ja sitten taas oransseissa ja mustassa huono, minkä takia meikistä tuli aika epäonnistunut. Mutta monet noita elfin tuotteita aina kehuu, että kyllä itseäni jaksaa kiinnostaa (:

      Poista