Wet n Wild H2O Proof Liquid Eyeliner: Smoky

by - 12.10.14

Tänään esittelyssä on tuote, jota en suosittelisi edes pahimmalle vihamiehelleni. Olen ostanut tämän tummanharmaan eyelinerin joskus kokeeksi Seppälästä ja inhonnut tätä siitä asti oikein antaumuksella. Haluan nyt jakaa kokemukseni sitten teidänkin kanssanne.


Nämä Wettiksen H2O -linerit ovat siis nimensä mukaisesti vedenkestäviä, huopakärkisiä silmänrajausvärejä. Smoky on todella tumma, lähes musta, harmaa, jossa ei mitään ylimääräisiä härpäkkeitä ole. Kärkeen tulee melko reilusti väriä ja muodon takia rajauksesta tulee paksuhko, mutta yhdellä vedolla koko silmää ei saa tehtyä. Lisäksi väri on aika vetistä ja terävä huopakärki tekee viivaan kaljua jälkeä. Huoooooh.


Tämä ei muuten kuivu koskaan, joten olen huijannut antamalla kuivua 10 minuuttia ja sitten taivuttamalla ripset, joten ylimääräinen väri jaa ripsentaivuttimiin. Mutta ei kuulkaa puhettakaan, että tämä olisi pysyvä, ehei. Jos päivän aikana luomelle ilmestyy yhtään hikeä tai öljyisyyttä, lineri tekee temput ja muuttuu tahmeaksi, minkä johdosta omilla lerppuluomillani ripsiraja alkaa tarttua iloisesti luomivakoon kiinni. Sehän se vasta hauskaa on! Lisäksi rajaus menee aivan suttuiseksi. Entäs sitten poistaminen? Aivan, tämä ei lähde pois edes silmämeikinpoistoaineella, ainoastaan kulumalla. Ihanaa, kun joutuu tekemään seuraavan päivän rajauksen tämän päälle. Kyllä lämmittää kenen tahansa meikkaajan mieltä.Että joo, eiköhän tässä tullut meikäläisen mielipide selväksi. Tämä lineri on kyllä niin täysi susi kuin olla voi enkä tule varmasti ikinä enää hankkimaan näitä yhtään enempää vaikka ilmaiseksi saisin, sen verran kauhea kidutusvehje on kyseessä. En vaan löydä tästä yhtäkään hyvää puolta! Eikun joo yksi on: pakkauksessa on tavaraa niin paljon, ettei tämä vielä osoita minkäänlaisia loppumisen merkkejä vaikka on varmaan ainakin kaksi tai kolme vuotta vanha. Että semmoinen ikuisuusriesa. En suosittele kellekkään, milloinkaan.

Tästä turhautuneesta arvostelusta huolimatta hauskaa illanjatkoa teille! :D

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Täähän kuulostaa hyvältä tuotteelta, taidanpa hankkia! :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo kuule ihan must have ;) Tulee hyvät meikit kun tällä tekee!

      Poista