Lumene Wild Rose -huultenrajauskynä: 1 Rose Illusion

by - 10.10.14

Tänään kerron teille ihan ykköshuultenrajauskynästäni, jota omistan itse asiassa kaksi kappaletta. Ensimmäisen olen ostanut aikoja sitten ja toisen muistaakseni kesällä alelaarista, sillä samasta numerosta huolimatta tämän uudemman kynän päätyväri oli niin erilainen, että ajattelin Lumenen vain uudistaneen sävyvalikoimaa. Ja pöh, lähes identtiset (ellei täysin) kynät. Onneksi tämä Rose Illusion on varmaankin värittömän rajauskynän ohella eniten käyttämäni, joten eipä hukkaan mene!


Rose Illusion on tumma viininpunainen sävy, joka käy monenlaisten huulipunien kanssa. Käytän tätä viininpunaisten lisäksi mm. tummanpunaisten ja tummanlilan kanssa. Näin syksyllä kaikki kolme sävyä ovat ajankohtaisia, joten siksikin tämä kynä on pyörinyt mielessä ja meikkipöydällä viime aikoina (: Tällä rajaa myös todella siististi ja pigmenttisesti, mutta vähän ärsyttää "rakeinen" lopputulos, joka kuvistakin näkyy erityisesti ylähuulessa. En ymmärrä, miksi tästä jää tuollaisia ihme paakkuja matkan varrelle, mutta ei kiva. Ne kuitenkin näkyvät sieltä vähän ikävästi huulipunan kanssakin.

Mua on huijattu!

Näissä esimerkkikuvissa olen käyttänyt Rose Illusionin parina Yves Rocherin Mauve Penseetä, joka on yksi ihan lempparisyyspuniani. Huulimeikki on valitettavasti tällä hetkellä heikkouteni, joten ihan täydellisesti punattuja pusuttimia kuvissa ei näy, mutta kovasti tässä harjoitellaan! Omat huuleni ovat vaan niin pahuksen epäsymmetriset, että hankalaa on :D Tapaan tehdä tuonne ylähuuleen tuollaisen rastin, jotta amorinkaari olisi helpompi hahmottaa, älkää siis turhaan ihmetelkö sitä. Hyvin sopivat kuitenkin rajauskynä ja puna yhteen!Jotenka, jos syksynpunainen huultenrajauskynä ei jo omassa meikkipussissa majaile, tässä on oikeasti ihan hyvänsävyinen vaihtoehto, käy monenlaisen punan kanssa (: Pientä miinusta tuosta rakeisuudesta, mutta ei sekään niin paljon haittaa, ettenkö tätä käyttäisi ihan hyvällä mielellä. Mukavan pehmeä ja sulavasti liukuvakin tämä on! Ja parashan minun on tästä nyt tykätäkkin, kun kerran varastossa odottaa vielä toinen samanmoinen... Mutta on tämä meikäläisen luottotuote tummempien punien kanssa, ei siitä mihinkään pääse.

Lumenen huultenrajauskyniä löytyy lähes mistä tahansa Lumenea myyvästä marketista ja hintaa näillä on ainakin Sokoksen verkkokaupassa 7,50€ kappale (tällä hetkellä alennuksessa 5,60€).

Oikein mukavaa syksyistä viikonloppua kaikille! (:

You May Also Like

0 kommenttia