Rimmel Extra Super Lash: Brown Black

by - 8.10.14

Tänään esittelen tuotteen, joka minusta saa kyllä aivan liian vähän huomiota ja rakkautta siihen verrattuna miten kelpo hintaluokkansa edustaja tämä on! Kyseessä on Rimmelin halpiksista halpiksimman näköinen Extra Super Lash -maskara, varmasti monelle tuttu. Ei varmaan herätä kummempia tunteita, mutta kuulkaas, tämä on oikeasti ihan hyvä ripsari.


Valitettavasti Rimmelin tiimissä on päätetty antaa tälle aika monta luotaantyötävää ominaisuutta: alhainen hinta (tarjouksessa yleensä vitosen), ruma ja tylsä putkilo sekä oksettavan kliseinen nimi (extra super? oikeesti? varmaan ollut joku viisivuotias päättämässä) eivät kyllä mitenkään houkuttele tätä ostamaan. Pakkausta on sentään ihan hitusen uudistettu, käytin tätä köyhinä opiskeluaikoinani silloin tällöin kun halvalla sai ja silloin tuota brittilippua ei tainnut vielä näkyä.


Harja tässä on minusta hyvinkin kätsä. Se on ihan perinteistä karvamallia ja melko pienikin, mutta kapenee kärkeä kohti. Auttaa paljon ihan reunimmaisten ripsien sutimisessa! Halusin keväällä ruskean ripsarin ja tämä Brown Black oli ainoa joka kaupasta löytyi, mutta eihän tämä nyt oikeasti ruskea ole, korkeintaan vähän lämpimpään vivahtava musta niinkuin nimikin sanoo. Tykkään silti käyttää tätä lämpimänsävyisten meikkien kanssa.No se teho sitten? Itse kukin voi kyllä kuvista asian nähdä, mutta minusta tällä saa oikein hyvät arkiripset aikaiseksi. Itse asiassa tämä on minusta parempi kuin tällä hetkellä käyttämäni Elite Parisin pidentävä maskara. Itse laitan arkikäytössä yleensä kaksi kerrosta, mutta kerrostamalla tästä saa vieläkin enemmän va-va-voomia irti. Pakkauksessa lukeekin, että tämä on lash building mascara ja kerrostamalla saa luonnollisista dramaattiseen lookiin, mikä on minusta aika hyvä kuvaus. Yhdellä kerroksella ripset ovat vielä suht luonnolliset, kahdessa kerroksessa on jo enemmän potkua.

Valmiit ripset: molemmissa kaksi kerrosta

Normaalihinta tällä taitaa olla kahdeksan euron luokkaa, mikä ei minusta todellakaan ole paha. Kuten jo aiemmin sanoin, minusta tämä on hintaansa nähden erinomainen arkikäyttöön ja todellakin ihan liian aliarvostettu (: Voisin ostaa tätä kyllä uudelleenkin ja luultavasti vielä joskus ostankin, ellei muita ruskeita ripsareita ole näkyvissä. Pienen budjetin meikkaajille!

Kivaa keskiviikon jatkoa (:

You May Also Like

2 kommenttia

 1. Olen tästä ripsarista kuullut aiemminkin hyvää, joten pitääpä muistaa kokeilla :)

  kivipuuteri.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä tämä on oikeasti ihan ookoo, ainakin itselläni toimii tosi hyvin! (:

   Poista