Aleviikon ostokset

by - 6.10.14

Tälle viikolle sattuikin monta erilaista alekampanjaa/tapahtumaa, mutta silti ostokset jäivät siihen nähden aika vähäisiksi. Täytyy tässä säästellä vähäisiä työttömyystukiani tuonne I Love Me -messuille, joten kovin paljon en ole kehdannut tuhlailla. Jotain ihan perustuotteita varastoon vain.



Alkuviikosta sittareissa oli meneillään euron päivät ja käväisin sitten siellä. Alelaarista löytyi Lumenen Wild Rose Sheer -sarjan puna Polku pilvissä sekä saman merkin Blueberry Volume Mascara sävyssä Brilliant Black, molemmat kolme euroa kappale. Punia olisi ollut enemmänkin, mutta oli kova työ löytää yksikin, jossä sinetti oli vielä ehjä. Huoh. Kolmen euron ripsari taas on niin halpa, ettei semmoista kyllä voi hyllyyn jättää. Lisäksi tarjouksessa oli L'orealin Triple Active -yövoide viidellä eurolla, halpa sekin, joten mukaan vain. Muistin kerrankin myös tarkistaa, ettei incissä ollut mitään ikävää!

Myös Sokkarin 3 +1 -päivillä tuli piipahdettua heti keskiviikkoaamuna ja täytyy kyllä sanoa, että aika surkea meininki oli. Tarjoukset olivat todella laimeita (tyyliin tuote tarjouksessa 3,90, normihinta 4,90, hekoheko) ja esimerkiksi kovasti odottamaani euron meikkilaaria ei ollut tällä kertaa ollenkaan ): Eurolla olisi kyllä saanut jälleen kerran We Care Iconin keltaisia luomivärimonoja, joita on ollut myynnissä kolmeplusykkösillä jo varmaan kolmisen vuotta, koska ei niitä kukaan osta. Kävin paikalla uudelleen vielä lauantaina ja pinkit laarit olivat edelleen täynnä tavaraa, eli kauppa oli käynyt aika kehnosti. Oliko muissa kaupungeissa havaittavissa vastaavanlaista kuppaisuutta vai oliko Joensuu ihan omaa luokkaansa? :D



Jotain pientä kuitenkin matkaan lähti. Mustikkafanina en voinut vastustaa mustikan ja valkoisen teen tuoksuista vartalokuorintaa (olisiko ollut kolme euroa?), Lumene Natural Coden laarista nappasin Clear It Up -geeliputsarin sekä Calm It Down -kosteusvoiteen ja viimeisenä vielä yhden Lumenen Wild Rose -kiillon, jota olen silmäillyt jo pidemmän aikaa. Kiva, pirteä metallilila numero neljä (:


Ja viimeisenä vielä sitten vähän luksusta, nimittäin tämän syksyn varmasti puhutuin ja himotuin tuoksu-uutuus, YSL:n Black Opium. Mieheni ihastui tähän ikihyviksi ja osti pullon minulle lahjaksi (: Myös ystävättäreni mies oli tästä pitänyt kovasti, joten taitaa olla semmoinen miehenmetsästystuoksu tämä musta oopiumi! Vaikka pidänkin kovasti lähes kaikista tuoksutyypeistä, on sydäntäni eniten lähellä tälläiset voimakkaat, tummat ja mystiset tuoksut, joita Black Opium edustaa. Fragrantican mukaan tässä tuoksuu eniten vanilja, kahvi sekä jasmiini, mutta muut nuotit voi vilkaista täältä. Ei voi muuta sanoa kuin että superseksikäs on, menee aika korkealle omalla tuoksujen top-listallani.

Eipä tämän kummempia tällä erää, eikun taas katselemaan mitä tämä viikko tuo tullessaan! Hauskaa iltaa (:

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Carlsonilla on myös aina ne yhdet ja samat siellä alelaarissa :'D

    Mie harvoin löydän mitään semmoista, minkä ostaisin esim. 3+1, kun ne tarjoukset on juurikin niitä 4,90 (ennen 5,90 €) :D
    No, Essencen uutuudet (tai osa niistä) tuli K4L niin tilasin sieltä, muutaman uutuuden nappasin Kuopion Halpa Hallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioioiiii :D Mä en kehtaa vielä tilata niitä Essencen uutuuksia kun on tosiaan noi messut, mutta niiden jälkeen varmaan sitten! Kuolaan niitä sitten vaan sun blogista :D Näyttihän siellä kyllä kaikkea superkivaa olevan...

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja jotain noita lumene natural code tuotteita oli tarjoustalossa 3kpl/5e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: Jep, liekkö tuotteet uudistumassa/uudistuneet jo kun myyvät näitä vanhoja kamoja pois. Mut mikäs siinä, kyllä nää mulle kelpaa!

      Poista
  3. Noi Joensuun tarjoukset oli kyllä ihan tylsiä :D Pidin pintani enkä ostanut juuri mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D No niimpä. Ihan pettymys oli kyllä. Ei ollut kauheasti mitään kivaa.

      Poista