Lokakuun Livbox

by - 4.10.14

Tämä postaus sisältää sitten Livbox-spoilereita, eli jos joku ei vielä ole omaansa saanut, kannattaa jättää välistä (: Lokakuun teemana on Roosa nauha, pirteällä rintasyöpäteemalla siis mennään. Aihe on jonkin verran omaa sydäntäni lähellä (kirjaimellisesti), sillä kuulun rintasyövän riskiryhmään ja siksi tämä olikin ihan kiva juttu. Livbox on myös lahjoittanut jokaisesta tilatusta lokakuun boksista euron Roosa nauhan keräykseen, joten on sitä ihan oikeaakin hyväntekeväisyyttä sitten harjoitettu!
Ulkoasun teemana oli tietysti vaaleanpunainen ja boksi tuoksui avatessa ruusulle, joten luulin siellä olevan jotain ruusuparfyymiä :D Noh eipä ollut, mutta muuta ruusuntuoksuista kyllä. Awwww, kuolen söpöyteen kun kaikki tuotteetkin on niin ihania ja vaaleanpunaisia <3 Minuun kyllä iskee tämmöinen!


Lootassa oli tällä kertaa eniten hiustuotteita. Iso pullo on Osiksen Glamination -kiiltolakka, tämän syksyn uutuuksia. Tämä on siis kuulemma melko vahvakin hiuslakka, jossa on jotain kiilto-ominaisuuksia mukana. Ihan kiva, minun hiuksille kelpaa lisäkiilto aina, joten tulen varmaankin tämän jossain vaiheessa käyttöön ottamaan. Tämä on siis ihan myynnissä oleva matkakokoinen versio.

Ne ruusuntuoksuiset ystävät olivat sitten nämä kaksi Bonacuren Oil Miracle Rose Oil -tuotetta. Tuubi sisältää shampoota ja pieni pakkaus hius- ja päänahkaöljyä. Shampoon on tarkoitus olla silottavaa ja öljyn taas hiuspohjaa rauhoittavaa. Tuoksu on ainakin sen verran ihana, että toivon kovasti tuon shampoon toimivan omissa hiuksissani, että voisin ostaa täysikokoiset putelit :D Myös öljyn käytän mielenkiinnolla, vaikkei minulla päänahassa ongelmia olekkaan. Molemmat siis näytekokoja.


Tässä kuussa tarjolla oli myös kahta erilaista naamarasvaa (joku siellä taisi huokaista "ei taas..."), itselleni arpoutui (?) ACOn FACE young -päivävoide rasvoittuvalle ja sekaiholle. Ihan nappiin siis meni ainakin ihotyyppi, liekkö kauneusprofiilit olleet käytössä vai onkohan iän mukaan taas menty? Tämä on pakattu sööttiin vaaleanpunaiseen pumppupulloon ja kuulemma jättää kasvoille mattapinnan. Olen kyllä innostunut tätä kokeilemaan, vaikuttaa kivalta! Vaihtoehtona olisi ollut Neutrogenan Pink Grapefruit -sarjan päivävoide epäpuhtaalle iholle, joka sekin olisi kyllä minulle käynyt. Kuivaihoisille jäi ehkä tässä kuussa siis lyhyin tikku. Tämä puteli on ihan täysikokoinen.


Ja viimeisenä sitten kunnon Roosa nauha -tuote, eli Lumenen Roosa Nauha kynsilakka. Tätä lakkaa ei ilmeisesti myydä erikseen vaan lahjapakkauksessa Lumenen CC-voiteen kanssa. Olen lakannut tällä jo kynnetkin ja lopputulosta voi käydä vilkaisemassa kynsiblogistani täällä.  Tämä on kuitenkin dupe Lumenen viimejouluiselle Säteitä hiekassa -lakalle, joten pullo taitaa lähteä eteenpäin siskolle. 

Semmoinen boksi, minusta kyllä oikein kiva! Hiuslakkaa ja naamarasvoja on kyllä tullut enemmän kuin laki sallii, mutta nämä olivat minusta ihan mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia, joten itseäni ei haittaa. Päivävoidettakin kuitenkin kuluu aika tasaiseen tahtiin. Kaikki muut tuotteet tulevat vielä ihan käyttöön kynsilakkaa lukuunottamatta eikä sekään johdu siitä, että se olisi jotenkin epäsopiva tai huono. Tämän kuun loota oli siis aika onnistunut! Lisää tälläisiä (:

Oikein kivaa iltaa!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. Mä tykkäsin tästä boksista! En ole siis omaani vielä hakenut mutta toivon että saan tuon ACOn rasvan enkä sitä Neutrogenaa. Mutta muuten tosi jees, oon noista Bonacureista innoissani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! :D Tää oli kyllä tosi kiva loota. Muakin kiinnostaa noi Bonacuret tosi paljon, tykkään ruusun tuoksusta niin mikäs sen kivempaa ku ruusuntuoksuiset hiustuotteet! Toivottavasti ois toimivia (: Ja uskon kyllä että ACOn saat, ovat vissiin laittaneet tuon Neutrogenan vähän vanhemmille tilaajille. Kaiketi.

      Poista