Max Factor Wild Shadow Pots: Fierce Pink

by - 14.10.14

Untamed Greenin jälkeen vilautan teille toistakin omistamaani Wild Shadow Potia, trendikkään pinkkiä Fierce Pinkiä. Muotilehdet ovat huutaneet pinkin silmämeikin nimeen koko syksyn ja tätä onkin tullut käytettyä tasaiseen tahtiin, vaikka ei eroakkaan laadullisesti Untamed Greenistä juurikaan.Eli juu, molemmilla Wild Shadow Poteilla on samat ongelmat: rakeisuus, karheus, heikko pigmentti jota korvaa hurja määrä glitteriä sekä huono pysyvyys: edelleen parin kolmen tunnin jälkeen kaikki väri on pakkautunut vakoihin. Minusta kympin luomivärille ehdottomasti aivan liian lyhyt aika, monet parin euron nappinikin ovat parempia.


No mutta, sävyhän tässä on ihan kiva. Aika vähänhän noita kirkkaanpinkkejä luomivärejä marketista löytyy, varsinkin näin syksyllä. Tämä menee vähän enemmän lämpimään vadelmanpunaiseen kuin mihinkään barbiepinkkiin, Jotenkin tuntuu, että tässä on pigmenttiä jopa vähemmän kuin Untamed Greenissä? Varsinkin luomesta otetusta kuvasta näkyy, miten ohuen näköinen tuo väripinta oikein on.Noh, harmi kyllä että marketin about ainoa kirkas pinkinsävy on tämmöinen susi ): Tykkäisin tästä varmasti enemmän, jos kestoa ja pigmenttiä saisi vähän lisää, mutta ei niin ei. Eipä siis kyllä Wild Shadow Potit jatka mitään voittokulkua, pikemminkin häpeäkujaa tässä ollaan menossa. Pöh.

Olen tässä lähdössä I Love Me -messureissulle, joten blogissa tulee jälleen kerran olemaan hiljaista noin viikon verran (: Paikan päälle olen menossa perjantaina, joten sieltä mut sitten löytää! Hauskaa messuilua kaikille teille muillekkin ja nähdään jälleen ensi viikolla! <3

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Ihanaa messuilua itsekkin aion käydä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Aika paljon on ilmeisesti bloggaajia tulossa.

   Poista
 2. Mä oon kyllä tykännyt näistä Max Factoryista :D Mulla kestää pohjustettuna kokopäivän ihan hyvin ja ainakin mun omistamassa tumman harmaassa riittää pigmenttiäkin ihan hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitto, onkohan mun luomissa sitten jotain vikaa :D Tai sitten nämä kirkkaat värit eroaa jotenkin tummemmista? Mulla taitaa olla yksi ruskea tuolla jossain, ehkä pitäisi testata sitäkin.

   Poista