Max Factor Wild Shadow Pots: Turquoise Fury

by - 9.11.14

Onko se? Voisiko se olla? Ei se ole... No onhan se! Jälleen kerran yksi Max Factorin Wild Shadow Poteista esittelyssä! :D Näistähän olen jo todennut, että eivät ole mitenkään kauhean laadukkaita eivätkä omilla luomillani ole kovin pysyväisiä, mutta kun näitä nyt on näin monta kuitenkin minulle kertynyt, niin jatketaan sarjaa.


Turquoise Fury on ihmeen haalea näihin Wild Shadow Poteihin. Tällä ei saa voimakasta lookia sitten millään ja jotenkin tuo sävy on vähän semmoinen romanttinen mummolan vanhahtava turkoosi glitterillä. Ei paha, oikein nätti, mutta silti vähän vaisu aiemmin esiteltyjen limenvihreän ja pinkin seuraan. Saattaa olla vain oma tuntemukseni, mutta minusta tämä on hitusen kiinteämpää tavaraa kuin kaksi edellistä, eli ei murusta niin paljoa. Muuten laatu on sitä samaa kuin muissakin.


Ja kuten meikkikuvassa näkyy, aika luonnollinen ilme, vaikka väri onkin kaikkea muuta. Kyllähän tätä voisi ihan helposti arkena käyttää, jos haluaa vain hitusen jotain ekstraa silmämeikkiinsä. Huurteisen metallimainen sävy näyttää oikein kivalta myös nyt talvikauden pian alkaessa. Tämä ei myöskään ole kauhean glitterinen, vaan juurikin enemmän sellainen metallisen hohtava luomilla.Mitäpä tästä muuta sanomaan kuin että söötti sävy heikkolaatuisessa sarjassa. Tosin, toisilla nämä Wild Shadow Potit ovat toimineet kuulemma ihan hyvin, joten ehkä tämä ei sitten toivoton tapaus olekkaan :D Itselläni vaan ei pelitä. Jos koet nämä pienet pulleat napit omiksesi niin kyllä tässä sitten on ihan hauska talvinen piristys meikkiin! Hintaahan näillä on edelleen se noin 10 euroa per mono.

Ihanaa isäinpäivän iltaa kaikille (:

You May Also Like

0 kommenttia