Lumene Glitter Top Coat Mascara: Gold

by - 21.11.14

Erilaiset glittermaskarat ovat jo ainakin pari vuotta olleet joulukausien kosmetiikkajuttu. Viime vuonna ostin itselleni Lorkun kimalletopcoatin, joka oli täysi susi. Tänä vuonna sain omani I Love Me -messuilta, jossa Ellen pisteellä jaettiin näitä Lumenen kultaisia glittertopcoateja. Odotukseni olivat aika korkealla, josko tässä olisi tarpeeksi särmää, että ne glitterit oikeasti näkyisivätkin johonkin!


Pakkaus tässä Lumenen versiossa on pienehkö ja eyelinermainen ja kyllähän tätä saattaisi eyelineriksi luulla, jos ei etikettiä lue. Kultaiset glitterhippuset ovat kirkkaassa nesteessä ja niitä saa sekä harjaan että ripsille runsaasti. Harja on muuten aika muikea: tasapaksu pötkö jossa ei ole juuri karvojakaan :D Muovinenhan se siis on.


Mutta miksi, MIKSI ne eivät näy sieltä levittämisen jälkeen enää mihinkään!? Kun katselin peilistä, ei mistään kimalluksesta ollut tietoakaan ja hyvä että sain niitä juuri ja juuri kuviinkaan. Tämä on ihan kuin Lorkku all over again. En tiedä miten päin pitäisi olla, että efektin saisi näkymään normaaliolosuhteissa. Olisiko toinen kerros auttanut, en tiedä. Olen siis sutinut glittertopcoatia sekä ylä- että alaripsiinEttä joo, parempi tämä nyt on kun se viimevuotinen Loreal kun tästä sentään ihan selkeästi tuli tavaraa ripsiin, mutta eipä ne nyt juuri mihinkään näy. Olisiko sitten hämyisä juhlavalaistus parempi niiden havaitsemiseen, ehkä. Vai onkohan vika minussa kun en saa näitä pelittämään! :D Oli miten oli, tuskin tulen ostamaan sitä hopeaa versiota, mutta jatkan vielä testailuja tällä kullansävyisellä miten tästä saisi parhaat tehot irti, jos mitenkään. Jää nähtäväksi.

Hintaa glitterpommilla on noin 13 euroa, mikä on minusta kyllä ehdottomasti aivan liikaa. Löytyy kuitenkin varmaan kaikista Lumenea myyvistä myymälöistä.

Hauskaa perjantai-iltaa kaikille! (:

You May Also Like

8 kommenttia

 1. Se Lorealin toinen uutuus (mikä tuli viime vuotisen tilalle) on varmasti myös täysi huti. Joo-o, se mainos on ihan käsittämätön ja ne hiutaleet näkyy varmaan 99,9 % paremmin, kuin oikeasti :D

  Mie ostin nämä molemmat Lumenet viikko sitten, kun oli Citymarketissa se -40% tarjous kaikista tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä en enää koske noihin Lorealeihin, yks kerta riitti :D Se mokoma maksokin vielä jotain 20 euroa ja oli ihan kuppanen. Toimiiko sulla noi Lumenet paremmin ku mulla? :D

   Poista
 2. Mä oon sutinut glitter eyelinereitä ripsiin, kun oon halunnut glitteriä. Toimii ehkä 100 kertaa paremmin kun glittermascarat yleensä :D ELFin oli ihan ok glittermascara tosin, siinä on samanlainen "suti" josta tykkään kyl tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmaan, on se kumma kun ei näistä glittermaskaroista oo mihinkään! :D Tuota elfiä en ole kokeillut mutta vois kyllä, jos kerran on kokeilemisen arvonen!

   Poista
 3. Mulla nää Lumenen (sekä kulta että hopea) odottelee tuolla testailuaan. Pitääkin ihan lähipäivinä testailla niitä, josko toimis. :)

  VastaaPoista
 4. Toivotaan! Haluaisin kovasti uskoa siihen, että näistä saa oikeasti kivat ripset aikaan edes jollekkin! :D

  VastaaPoista