Katy Perry Royal Revolution

by - 23.11.14

Jos Black Opium oli syksyn kohutuin hintavamman puolen tuoksu-uutuus, niin tämä Katy Perryn Royal Revolution on sitten varmasti halvemman puolen näkyvin tulokas. Tästähän tuli Livboxin mukana näyte alkusyksystä ja itse ihastuin tuoksuun niin, että pakkohan se oli käydä ostamassa kokoelmiin (: Royal Revolution kuuluu Katyn Killer Queen -sarjaan, johon kuuluvat lisäksi alkuperäinen Killer Queen sekä Oh So Sheer -versio. Kaikissa on siis sama timangipullo.


Katy Perry on tuoksurintamalla suhteellisen uusi tulokas, sillä hänen ensimmäinen tuoksunsa Purr julkaistiin 2010. Purria seurasi Meow ja molemmissa on niiiin lutuiset kisupullot! Valitettavasti en ole kumpaakaan Suomen markkinoilla nähnyt, olisin kyllä halunnut kovasti noita kokeilla, kuulemma makeita ja karkkimaisia ovat. Nettikaupoistahan noita saisi, mutta en itse ainakaan millään tahtoisi ostaa sikaa säkissä. Killer Queen julkaistiin viime vuonna ja aika nopealla tahdilla sarjaa on kasvatettu kun tässä on jo kolmas.


Aloitetaan siitä, että minusta tämä pullo on niiiiiiiiin ihana! Vetoaa minuun ihan täysillä, todella kaunis ja sisustuselementtimäinenkin. Jos en säilöisi tuoksujani kaapissa (ihan muistutuksena: tuoksut TULEE säilyttää valolta ja lämpötilanvaihteluilta suojattuna, eli kauneuspöytä ja kylppärin kaappi ovat niille myrkkyä), tässä olisi semmoinen jonka haluaisin johonkin koristeeksi laittaa. Sininen sävykin on minusta aivan ihana.


Tässäpä olisi sitten nuottilistaa:

alkutuoksu: granaattiomena, pinkki freesia
sydäntuoksu: jasmiini, appelsiininkukka, santelipuu
pohjatuoksu: vaniljaorkidea, nahka, myski, oratuomi

Eli hyvin hedelmäis-kukkainen tuoksu on kyseessä. Fragrantican mukaan tässä tuoksuu eniten juuri oratuomi, granaattiomena ja vaniljaorkidea, mitä en voi vahvistaa sillä en oikeasti tiedä miltä oratuomi tuoksuu :D Kuitenkin vaniljaisen orkidean ja tuon appelsiininkukan haistan tässä semmoisen hedelmäisen makeuden (onko se se oratuomi?) lisäksi. Ihan makeimmasta päästä tuoksu ei kuitenkaan ole, ei mitenkään karkkimainen. Tämä on omasta mielestäni suht voimakas, niinkuin monesti nahka- ja/tai santelipuutuoksut yleensä. Sanoisin, että hedelmien ja kukkien lisäksi tässä on ihan pienenpieni itämainen vivahde.

Jos kohderyhmää tälle ajattelisin, niin kyllä se sinne nuoremmille naisille menee ihan teineihin asti, vaikka tietenkin sanon JÄLLEEN, että en itse mistään ikärajoista kauheasti perusta. Katy Perry nyt vaan on brändinä ja laulajana ehkä vähän nuoremman väen suosiossa ja pakkaus ja pullokin on sinne suuntaan tehty. Kevyesti annosteltuna sopii ihan päivätuoksuksi ja raskaammalla kädellä tästä saa iltatuoksunkin, joten monikäyttöinen tapaus! Itse olen ainakin tykännyt ja mielelläni tätä käytän, vaikkei mikään supererikoinen tuoksu olekkaan (:

Royal Revolutionia löytyy monista tuoksuja myyvistä marketeistakin ja hintaa on noin 30 euroa.

Ihanaa sunnuntain jatkoa! (:

You May Also Like

0 kommenttia