Ecotools Five Piece Mineral Set

by - 18.11.14

Välillä sitten vähän meikkivälineitäkin tänne! Tämän viisiosaisen mineraalimeikkisetin voitin arvonnasta ja vaikka siveltimet ovat ihan selkeästi enemmän matkakäyttöön tarkoitettuja, olen kyllä löytänyt näille omat paikat meikkirutiinistani. En ole aiemmin Ecotoolsin siveltimiä omistanutkaan vaikka kuullut olen paljon hyvää, joten sinänsä mielenkiintoista kokeilla uusia tuttavuuksia (:


Tämä setti on siis tarkoitettu enimmäkseen mineraalimeikkien kanssa käytettäväksi ja se sisältää neljä sivellintä plus söpön pienen matkapussin, jossa kamat pysyvät suojassa. Ecotools on nimensäkin mukaisesti varsin ekologinen merkki, sillä sen siveltimissä käytetään kierrätettyä alumiinia ja bambua ja meikkipussikin on muovia lukuunottamatta tehty luonnonmateriaalista. Pahvikuorikin on toki kierrätettyä ja kierrätettävää tavaraa (:


Setin neljä sivellintä ovat peitevoidesivellin, mineraalipuuterisivellin, minikabuki sekä varjostussivellin silmille. Näillä saa sitten lähes koko lookin tehtyä! Vähän pieniähän nämä ovat arkikäytössä, mutta matkalla ajavat varmasti täysin asiansa. Kaikkien karva on niin superpehmeää ja tuntuu ihanalta iholla <3


Peitevoidesivellin on ihan peruskauraa, tuommoinen litteä ja suhteellisen kova, jolla saa näppärästi peitevoiteet leviteltyä esimerkiksi silmänalusille ja nenunpieliin. En ole omistanut sen lajin sutia ennestään ollenkaan, joten otin tämän heti käyttöön ja hyvin pelittää! Tykkään.Mineraalipuuterisivellin on siinä mielessä vähän hassu, että se on oikeastaan litteä :D En tiedä teistä, mutta itse tykkään puutereiden levityksessä ihan täyspyöreästä sudista, vaikka kyllähän varmaan tälläkin homman saa hoidettua. Tämäkin on vähän jäykähkö, ei mikään lerppu joka heiluu minne sattuu. Olen ottanut tämän varjostuskäyttöön, kapeuden takia tällä saa hyvin esimerkiksi nenän ja poskien varjostukset tehtyä. Mutta miksi ihmeessä tästä hapsottaa karvoja? Ois saksille töitä...


Minikabukia suositellaan pakkauksessa poskipunan ja korostustuotteen levitykseen poskipäille, mutta kuten aiemmin mainitsin, käytän itse tätä e.l.f.in värinkorjauspuuterin kanssa, sillä tällä on helppo saada puuteria vain pienille alueille kuten silmänalusille tai nenunpieliin. Mutta onhan tuo nyt pieni ja söpö sivellin :D


Ja viimeisenä sitten silmille tarkoitettu varjostussivellin, jolla siis tehdään varjostukset luomivakoon. Kyllähän yhdellä siveltimelläkin saa silmämeikin tehtyä, mutta itse kaipaan vähän muutakin kun ne varjostukset... Tämä on myös litteämmänpuoleinen vaikkakin aika muhkea, menee todella hyvin sinne minne pitääkin.

Kaiken kaikkiaan minusta oikein toimiva setti pienikokoisia perussiveltimiä ja monet näistähän toimivat monissa eri tehtävissä: puuterisivellintä ja kabukia nyt voi käyttää kaksistaan koko meikkipohjan tekoon, peitevoidesiveltimellä voi myös painella luomiväriä luomelle ja häivytys onnistuu tuolla pörröisellä varjostussiveltimellä myös ihan kivasti. Varsinaisia monitoimivälineitä siis! Jos meikkirutiinisi ei ole massiivinen tai haluat lähteä reissuun vähän kevyemmällä ehostuksella niin ehdottomasti tässä on käypä pussukka kavereita mukaan otettavaksi.

Sivellinsettejä saa esimerkiksi monista Ecotoolsia myyvistä verkkokaupoista ja hintaa tällä näyttää olevan aika tasaisesti sen 25 euroa.

PS. Katsokaas mitä posti tänään toi... ;) Näistä lisää huomenna!


You May Also Like

0 kommenttia