Marraskuun Livbox

by - 8.11.14

Marraskuun Livboxin teemaksi on tänäkin vuona muotoutunut pikkujoulut ja juhlakausi yleensä. Tuotteet oli pakattu kultapaperiin ja samaa sävyä oli myös mukana olleessa infokortissa. Ihmettelin kuitenkin heti paketin käteen saatuani kun ei se oikein painanut mitään ja noh, aika pieniä ja keveitä juttujahan siellä sisällä oli:



Irtoripsiä. Voi eiiiii... Mulla oli jo viimeksi vähän ongelmia päästä niistä eroon kun ei tämmöisiä oikein kukaan lähipiirissä käytä :D Omiin silmiini en todellakaan lähde kokeilemaan, sillä silmänympärysihoni on niin herkkää enkä halua ottaa allergiariskiä liiman kanssa. Kiertoon siis lähtevät, ei mitään iloa minulle.


Bernard Cassieren suklaakuorinta on tullut aiemmin Livboxista ja se oli ihan ookoo, nyt vuorossa oli sitten mustikkainen yönaamio. Rrrrrrakastan mustikkaa, joten mielenkiinnolla otan tämän käyttöön (:


Lumene Natural Coden huulikynä olisi muuten ollut ihan huippu, mutta valitettavasti omistan jo tämän kyseisen sävyn ): Ei kukaan haluaisi vaihtaa tätä johonkin toiseen sävyyn, mikä tahansa muu kelpaa? Jos ketään ei ilmoittaudu, niin kyllä tämä varmaan sitten kiertoon lähtee myös. En käytä yhtä huulimeikkiä niin usein, että tarvitsisin varakappaleita varastoon pölyttymään.


Bangerheadin pinsetit olivat mustikkanaamion lisäksi toinen ihan jees -tuote, sillä minun onkin tässä pitänyt ostaa uudet. Onneksi en sitten ostanut! Olen näitä jo testaillut ja ihan laadukkailta vaikuttivat, eiköhän näillä saa kulmat siistiksi. Omani tulivat valkoisessa sävyssä, mikä oli minusta parempi kuin musta vaihtoehto. En oikein ole mustan fani missään asiassa. Myös viiden euron lahjakortti Bangerheadille oli mukana, mutta olen kyllä niin peeaa ettei satavarmasti tule mitään tilauksia tehtyä. Jos joku haluaa koodin niin tuosta saa :D


Ja viimeisenä Marvisin kanelihammastahna. En näitä I Love Me -messuilla bongannut ollenkaan, joten ihan kiva että pääsin tutustumaan näin jälkikäteen (: Kanelista tulee myös ihanasti joulu mieleen <3 Saa nähdä onko tämä mistään kotoisin, fluorittomuus vähän askarruttaa.

Semmoista siis. Ei todellakaan säväyttänyt yhtään, varsinkin kun joudun parista tuotteesta varmaan luopumaan kun en itse tarvitse. Yleensä bokseissa on ollut ainakin yksi semmoinen omg ihan huippua -tuote, mutta nyt ei yhtään. Vähän plääh olo jäi. Mutta joo, toivottavasti joulukuun boksi on sitten sitäkin hulppeampi!

Ihanaa lauantai-illan jatkoa (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Oli kyllä meh.. Täältäkin lähtee ripset muualle, samoin pinsetit.
    Jospa ensi kuussa vähän parempi (painavampi), se lumenen glitter top coat mascara olisi juuri eikä melkein nappiin!

    Ilahduin alekoodin pitkäaikaisuudesta, niin voi veronpalautuksista jotain pientä ostaa :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täytyy toivoa että tää oli vaan tämmönen lame boksi sen takia, että ens kuussa tulee olemaan ihan super! Mä tosin sain sen Lumenen ripsaritopcoatin jo sieltä kauneusmessuilta niin en tartteis välttämättä toista... Ellen sit saa sitä hopeanväristä! :D Mulla on jo niin suuria suunnitelmia mun veronpalautuksillekin että en aio nyt päästää rahoja karkaamaan mihinkään kivoihin heräteostoksiin... :D

      Poista
    2. :D
      Ja pitää ottaa huomioon K4L Essencen joulukokoelma jaja.. Miesten boxikin oli parempi kuin tämä :'D

      Poista
    3. Juuh sekin vielä ;D Ehkä tämän kuun Livbox-panostus meni siihen miesten versioon ja tää naisten boksi jäi vähän vähemmälle huomiolle.

      Poista