Essence Good Girl Bad Girl - swatchit ja the Look

by - 19.11.14

Jälleen on aika Essencen kokoelmapostauksen, lallalalaa... Good Girl Bad Girl on toinen Essencen marraskuun kokoelmista ja ilmestyi lähes pari viikkoa sitten. Tähän kokoelmaan kuuluikin sitten vaikka mitä: kaksi luomivärinelikkoa, rajauskynä, kaksi huulipunaa, kaksi huulikiiltoa, poskipuna, kimallepuuteri, kahdeksan kynsilakkaa ja kaksi tuoksua. Oheissälänä aika teinit ponnarit. Itse hankin kokoelmasta vain luomivärit, huulipunat ja poskipunan, sillä mustia rajauskyniä omistan miljoona, huulikiillot vaikuttivat liikaa Cookies & Cream -kokoelman kiilloilta, kimallepuuteria ei K4L:llä edes myyty ja tuoksut taas myytiin loppuun, ennenkuin ehdin ne saada ): Pettymys oli kyllä siinä kohtaa valtaisa. Molemmat tuoksut ovat kuitenkin palanneet valikoimiin tätä postausta kirjoitettaessa, eli toivon että saisin ne sitten seuraavaan tilaukseen mukaan.

Tässäpä siis kaikki mitä kokoelmasta jäi käteen! Tuntuu, että tämä oli ihan valtaisa kokoelma noin yleisesti, mutta jotenkin vähemmän tavaraa tuli itse hankittua. Toki kynsilakat tilasin kaikki ja ne löytyvät kynsiblogin puolelta.


Aloitetaan luomiväreistä. Kaksi nelikkoa, kaksi teemaa, eli voi valita olevansa joko kiltti tyttö tai tuhma tyttö. Kiltin tytön nelikosta Hello Sweetheart löytyy vaaleanpunainen, vaalea laventeli, kullansävy sekä perus kermanvärinen korostussävy. Kaikki metallisia tai muuten vaan todella kimaltelevia. Tuhmalla tytöllä on paletissaan Once I Was an Angel vuorostaan kirkas fuksia, tumma lila, kultainen metallisävy sekä ihan pienellä shimmerillä varustettu musta. Voin sanoa, että pigmentit näissä ovat UPEITA. Varsinkin tuota mustaa ei tarvinnut meikissä käyttää kuin ihan pikkuisen siveltimen kärjessä ja sittenkin oli jo vähän liikaa :D Eli kyllä, ehdottomasti ostamisen arvoista tavaraa, mikäli kumpikaan värimaailma natsaa. Niiiiin kauniita joulukauden metallisävyjä!





Kokoelman huulipunia odotin erityisen innolla, sillä minusta kirkas pinkki Caught in the Middle ja tumma lila It Wasn't Me! vaan vaikuttivat niin hauskoilta. Enkä todellakaan joutunut pettymään! Nämä on pakattu tyylikkäisiin mustiin, kiiltäviin hylsyihin ja sävyt ovat todella kermaisia ja peittäviä. Pinkkiä olen käyttänyt meikissä ja tuntuu ihan huulirasvalta, niin pehmeä, liukuva ja kosteuttava se on! Älkää säikähtäkö tuota toista, se näyttää hylsyssään ihan mustalta, mutta on oikeasti tuollainen marjaisa tummanlila. Myös näitä voin suositella lämpimästi, mikäli rohkeita tuhmia tyttöjä on paikalla :D




Viimeisenä minulta löytyy sitten tämä poskipuna Good Girls Wear Peach, joka on aika selkeästi sitä kiltin tytön sarjaa. Sävy on kimalteleva persikka ja pinnassa on hauskoja kuvioita, jotka vetoavat ainakin minuun :D Tämä ei kuitenkaan iholle tuo ihan kauheasti mitään väriä, lähinnä sellaista lämpöä ja hehkua. Voi siis käyttää ihan huoletta korostustuotteenakin, sillä kimallusta riittää.



Meikkilookin olen tehnyt siis tuhman tytön mukaan. Rajauksena olen käyttänyt omistamaani Essencen rajaustussia ja lisäksi olen käyttänyt korostukseen vielä Love Letters -kokoelman korostuspuuteria, joka minusta muistutti vähän tämän kokoelman kimallepuuteria. Hyi kauheeta miten salama syö tuosta silmämeikistä kaikki värit ja lopputulos on ihan kauhea ): En vaan millään ehdi kuvailla valoisaan aikaan, joten täytyy nyt kestää. Livenä meikki näytti vielä niin hyvältä! Mutta onhan tämä muuten todella hauska ja rouhea look, jollaisissa viihdyn normaalistikkin.


Pinkkiä koko liikkuvalla luomella, kultaa sisänurkassa korostuksena, lilaa luomivaossa ja mustaa ulkonurkassa

Poskipunaa ei paljon näy...


Ettäjoo! Luomivärit ja huulipunat ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia, napatkaa ne mukaanne jos yhtään sävyt kiinnostaa. Poskipuna ei ole niin must-have, sillä samanlaisia löytyy kyllä, mutta onhan tällä alhainen hinta, söpöt kuvioinnit ja ei missään nimessä mikään huono tuote. Tuoksuista teen sitten vielä oman postauksensa, jos joskus onnistun ne käsiini saamaan. Olenkin halunnut jo pidempään Essencen tuoksuja kokeilla (:

Seuraava kokoelma onkin sitten ihanan jouluinen ja odotan sitä ihan superinnolla, jotenkin minuun iskee niin täysillä kaikki kaunis ja kimaltava! Ainakin joulunväriset metalliset rajauskynät, lilaan menevä fuksia huulipuna ja hauskannäköiset pulleat voideposkipunat on pakko saada (:

Oikein hauskaa illanjatkoa!

You May Also Like

6 kommenttia

  1. Hyviä suosituksia, kiitos! Luomivärien lisäksi minua kiinnosti etukäteen juuri nuo huulipunat ja vähän ne hajuvedetkin. Täytyypi tässä katsella, jos eksyn shoppausreissulle.

    Tosi hieno meikki muuten! Se on erittäin ärsyttävää kun ylipäätään kuvissa värit ei toistu yhtään samanlaisena kuin livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tästä oli hyötyä (: Huulipunat ja luomivärit oli tosiaan ihan huippuja, paljon parempia kun osasin odottaa! Uskon, ettet tule kyllä pettymään jos ne tilaat ;)

      Ja kiitos! Musta tuntuu että tuo salama syö luomiväreistä sen intensiivisyyden ja värit näyttää jotenkin tosi läpikuultavilta, ihankun oisin levittänyt ne huonosti :D Yritä tässä nyt sitten selittää että eiei, kyllä se luonnossa oli tosi hyvännäköinen... :D

      Poista
  2. Ostan yleensä aina kokoelmien poskipunat, mutta harmi kun nyt näyttää olevan liian hento sävy. Violettihuulipuna olisi aika hieno :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on kyllä tosi hento ja väri on lähes olematon (: Valitettavasti. Mut tosi kiva korostuksena! Ja toi violetti on tosi rouhea, ite ainakin tykkään! :D

      Poista
  3. Miulla on muutama Essencen hajuvesi ja kyllä ne on ihan ok. Hintahan niillä on naurettavan alhainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on :D Mua kyllä aina vähän pelottaa ostaa liian halpoja tuoksuja mutta Essence kyllä kiinnostaa! Hyvä kuulla että se on ookoo eikä mikään hyttysmyrkky :D

      Poista