Pitkästä aikaa kunnon ostospostausta

by - 9.9.14

Hahaa! Viime viikolla tuli pitkästä aikaa ostettua/saatua runsaasti kosmetiikkaa, erityisesti meikkejä, joten ajattelin, että ihan oma postauksensa olisi paikallaan (: Eihän näitä kaikkia nyt kehtaa jonkun postauksen loppuunkaan heittää.



Aloitetaan hius ja puhdistusjutuista, kun ne nyt samassa kuvassa ovat. Takana näkyvän Tangle Angelin sain viimein itselleni kampaajaystävättäreni kautta ja täytyy sanoa, että on MAHTAVA harja! Tästä postausta tulossa ehdottomasti myöhemmin. Cutrinin Color Boost -shampoo ja Neutrogenan Visibly Clear -kuorinta tulivat sunnuntaisen kynsi- ja kosmetiikkakirppiksen Livboxin sponssaamasta goodiebagista ja kakkoskappale kovasti kehumastani Dr. Bronnerin saippuasta löytyi myös sieltä (:


Voiteita kasaantui muutamia. Yövoide pääsi loppumaan, joten ostin testiin tämän L300:n kuivan ihon version ja toistaiseksi olen tykännyt. Tästäkin enemmän myöhemmin. Lumene Labin yövoide tuli myös kirppiksen goodiebagista. Vitaliksen Lip Lover -huulirasva löytyi Anttilan alelaarista ja Nivean mustikkahuulirasvan ostin sittarista heti kun sen näin, sillä RAKASTAN mustikkaa! Mutta hitsi vie, sitten se ilmestyikin tänään Livboxista... :D Noh, ei se mitään, onpahan varakappale.


Ja viimeisenä vielä meikit ja pari kirppistapahtumasta saamaani tuoksunäytettä. Maybellinen Fit Me -meikit olivat sittarissa 15e/2kpl joten mukaan vain, Isadoran Smoky Eyes -paletin sävyssä Pink ja Natural Coden huulikynän ostin kirppistapahtumasta ja MSCHICin kiillot tulivat Livboxin sponssaamina myös sieltä. Isadoran huultenrajauskynän hankin Anttilasta ihan täysihintaisena kun havaitsin kokoelmassani oranssinpunaisen menevän aukon ja Max Factorin huulitussi löytyi saman paikan alelaarista vitosella. Takana hämärästi näkyvät tuoksunäytteet ovat Suomessa suht tuntemattoman merkin, Ghostin tuoksuja ja olen näistä aivan innoissani, sillä rakastan heidän kuunsirpin muotoisia pullojaan (: Sääli ettei merkin tuotteita täältä Joensuusta ainakaan löydä.


Tällä viikolla ostossaalis on kyllä suorastaan massiivinen, sillä tänään minulle on saapunut KOLME pakettia täynnä kosmetiikkaa :D Livbox ja Magicbunny-blogin ihanan Taikan lähettämä yllätyskuori tulivat samassa ovenavauksessa ja jättimäisen, kaksi Essencen kokoelmaa sisältävän Kosmetik4lessin pakettini jouduin hakemaan postissa. Voitte varmaan arvata, mitä meikätyttö tekee tänä iltana?

Hienoa kosmetiikkailtaa myös teille ;)

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Mullekin pitäisi vielä ehkä tällä viikolla tulla Kosmetik4Lessin paketti, viimeistään maanantaina! Jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeejee! Tilasitko samoja kamoja kuin minä eli Oktoberfestiä ja Hello Autumnia? Jos tilasit niin pakko varoittaa, että ne Oktoberfestin poskarit ja Hello Autumnin korostuspuuteri sekä vaaleampi luomiväripaletti on ihan laittoman ihania ;)

      Poista
  2. Kivoja ostoksia ja juttuja oot saanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä! Kaikkea kivaa on niin paljon ettei tässä oikein tiedä mihin ekana koskisi :D

      Poista