Elokuun meikkilempparit ja viikon ostokset

by - 2.9.14

Olen tässä alkanut pitämään kirjaa siitä, mitä meikkituotteita kunakin kuukautena käytän eniten ja ajattelin, että tämän tiedonhan voisin jakaa teillekkin! Elokuussa ehdin täyttää tilastoani vain kahden viikon ajalta, mutta kyllä siinäkin ehti muutamia suosikkituotteita ilmestyä per kategoria. Katsotaan siis, että mitä sitä on tullut kokoelmastani kaiveltua esille!



Luomivärit:


Elokuun lemppariluomivärit löytyivät tästä Body Collection Classic Eyeshadow Paletesta. Tämä kulkee netissä nimellä Body Collection Classic 48 eyeshadows palette ja mitä hintoja vilkaisin, maksaa verkkokaupoissa noin viisi puntaa. Omani olen ostanut parisen vuotta sitten Carlsonin joulunjälkeisalesta varmaan about samalla hinnalla. Värisävyinä tässä on lähinnä neutraaleja plus sinisiä ja vihreitä, mutta on tuolla esimerkiksi pinkkikin ja pari lilaa. Laadultaan ihan okei, ei mitään erityistä moitittavaa/kehuttavaa. Valitettavasti en ihan kaikkia elokuussa käyttämiäni sävyjä muista, mutta ainakin vasemman yläkulman kimaltavaa harmaata sekä paletin kimaltavaa mustaa ja mattavalkoista käytin eräässä meikissä.

Silmänrajaus:


Yllätys yllätys, elokuussa lempparisilmänrajaukseen kuuluivat tutut klassikot: musta eyeliner sekä kajalkynä. Yves Rocherin kajalista olen kertonut täällä, mutta Laveran Livboxista tulleen Liquid Linerin otin käyttöön Rimmelin loputtua ja olen kyllä tykännyt (: Esittelyä tulossa myöhemmin.

Poskipunat:


Sugar Plum Fairy

Tasapeli! Viime kuussa tuli käytettyä tasan yhtä monta kertaa sekä Essencen Happy Holidays -kokoelman voidemaista Sugar Plum Fairy -poskaria kuin Lumenen Mineral Bronze & Blush -duoa sävyssä Pinky, josta vastikään tehty esittely täällä. Aika erilaisia kyllä ovat toisistaan, toinen on viattoman hennonvaaleanpunainen ja toinen räikeän shimmerpinkki :D Tuossa Essencen poskarissa on myös iiiiihana makea tuoksu. Ehkä vähän luumuinen?

Korostustuote:


Kuukauden korostustuote on selkeästi ollut tämä Markswinin kosmetiikkajoulukalenterista pari vuotta sitten tullut superhohtava puuteri. En oikeastaan tykkää tästä kauheasti, sotkee ihan joka paikan ja on koostumukseltaan aika tuhtia, jopa melkein voidemaista, eikä kauhean hyvin siis kasvosudilla naamalle levity. Ja kyllä muuten huomaa, jos annostelussa menee vähänkin yli! Yritän nyt tätä käyttää että saisin loppumaan, ei todellakaan mikään lemppari.

Huulet:


Tämän kategorian käytetyin oli vähän yllätys, nimittäin H&M:n kiilto sävyssä Vanilla Joy. Tämä tuli sellaisessa kolmen kiillon paketissa, jonka ostin joskus about eurolla? Huulista ei tule valkoisia, vaan ihan superkimaltelevat! En kuitenkaan tykkää tuubimuotoisista kiilloista kauheasti, joten mihinkään lempparilistalle tämäkään ei pääse. Korkki tuottaa vähän ongelmia, se mokoma ei nimittäin meinaa oikein aueta millään ja siksi tuubi onkin kärjestään aika huonossa kunnossa, kun sitä on joutunut niin voimalla vääntämään. Saa nähdä milloin koko pakkaus repeää :D


Lisäisin tähän vielä kuukauden tuoksun, mutta ihmeen kaupalla elokuun loppupuolella ei tullut käytettyä yhtään tuoksua usempaan otteeseen kuin kerran. 

Tässä siis meikäläisen värikosmetiikkasuosikit viime kuulta! Sitten vielä viikon ostokset ja homma on paketissa.


Aika vähäiset on ostokset olleet, mutta näillä mennään. Voitin Marinan ihanasta Dioriina-blogista itselleni Tangle Cherub -harjan! Olen aivan rakastunut näihin Tangle Angel -harjoihin ja olen jo pidempään halunnut tämmöisen käsiini saada (: Oli kyllä niin huippuyllätys kun satuin tämän voittamaan! Tämä Tangle Cherubhan on siis vähän varsinaista Tangle Angelia pienempi ja tulee varmaankin matka/kampauskäyttöön.

Company Eyeliner

Anttilasta pari vartalovoidetta, LdB:n Give Me Strength kolmella eurolla alelaarista ja Doven JÄTTIpönikkä Purely Pampering -voidetta neljällä eurolla tarjouksesta. Kyllä nyt pitäisi kuivallekkin iholle olla herkkua :D Musta putkilo on Company-lehden mukana tullut huopakärkinen eyelinerkynä, ei mikään kovin huippulaatuinen ja vaikuttaa jo vähän kuivahtaneelta. Pysyvyys tällä on tosin ihan huima, on muuten taatusti ihan vedenkestävä! Saa nähdä pääseekö tuo ikinä käyttöön vai ehtiikö kuivua ensin.

Semmoisiapa tässä tänään (: Kivaa iltaa!

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Onnea tuosta voitosta ois kelvannu kyllä tännekki =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: On joo kyllä ihmeen ihana arvontavoitto!

      Poista
  2. Mulla on essenceltä tosta samasta Happy Holidays-kokoelmasta punainen blush stick, nimeltään Run Run Rudolph. Se on myös aivan ässä! Voisin ostaa lisääkin ja toi sun näyttää helppokäyttöiseltä sävyltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on se punainen myös ja on kieltämättä aika päheä (: Ja myös Bloom Me Up -kokoelmassa oli lisää noita voidepuikkoja. On muuten tosi hyviä hintaansa nähden! Innolla odotan että milloin tulee lisää sävyjä (:

      Poista