Yves Rocher Grand Rouge: Corail Incandescent

by - 20.9.14

Tänään aion esitellä punan, josta on tullut melkolailla punakokoelmani peruspilareita (: Kukapa nyt ei hyvää peruspunaista punaa tarvitsisi! Sain tämän lahjoituksena Taikalta viime keväänä ja on ollut kovassa käytössä varsinkin kesällä. Vaan onneksi kunnon punainen huulipuna sopii kaudesta toiseen ja siksi Corail Incandescent saa jatkaa kanssani vielä syksyyn ja talveenkin.Nämä YR:n Grand Rouge -punat ovat ihania. Todella kevyitä ja kiiltäviä sekä kosteuttavan tuntuisia. Liukuvat helposti huulille eivätkä ole mitenkään paksuja pakkeleita (: YR:n omilla sivuilla mainitaan näiden myös olevan hyvin kestäviä, mutta sitä en ehkä allekirjoittaisi. Näistä ei myöskään jää huulille minkäänlaista värjäytymää, mikä on varmasti toisen mielestä hyvä ja toisten mielestä huono asia. Näissä on myös jännä, melko voimakaskin yvesrochermainen haju/tuoksu, miten sen nyt haluaa ottaa. 


Sävyjähän sarjassa on vaikka millä mitalla ja omistankin näitä useampia. Tämä Corail Incandescent on nimeltään korallinen, mutta tässä ei kyllä oikeasti ole tippaakaan korallia seassa, ihan selkeä tomaatinpunainen tämä on! Mistähän lienevät tuon korallin repäisseet. Katsokaa mikä mehukas kiilto tässä on huulilla! Näitä voi kätevästi myös kerrostella riippuen siitä haluaako läpikuultavan vai peittävän lopputuloksen. Joka nainen kyllä tarvitsee tälläisen lämpimänsävyisen punaisen huulipunan ja ehkä myös jollekkin toiselle tämä Corail Incandescent voisi olla se (: Punainenhan nyt näyttää hyvältä minkä tahansa meikin kanssa ja oranssiin menevä sävy voi olla ehkä helpompi käyttää kuin kylmä sinisenpunainen. Minä kyllä tykkään tästä! 

Hintaa Grand Rouge -punilla on 14 euroa, mutta tällä hetkellä näyttävät olevan tarjouksessa YR:n nettisivuilla 11 eurolla.

Ihanaa lauantain jatkoa (:

You May Also Like

6 kommenttia

 1. Tosi ihana punainen! :)Itse tosin suosin enemmän pysyvyyttä, joten ei ehkä olis käytössä ihan mun juttu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep, tämä on vähän sellainen tosi kevyt ja kiiltävä puna, ettei nyt ihan välttämättä jämähdä paikalleen (: Mutta ei tämä nyt mitenkään peruskäytössä huonokaan ole! Ja nättihän tämä tosiaan on kun mikä.

   Poista
 2. Kiva puna.Mulla on muuten blogissa yläpalkissa myytävänä pientä kosmetiikkaa jos kiinnostaa.Just lisäsin myös koruja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :D Täytyy käydä vilkaisemassa.

   Poista
 3. Aivan upea sävy :) sopii sulle hyvin! Tuli ihan mieleen Lumikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos :D Olen hyvin otettu! Et ole muuten ainoa joka on sanonut mua Lumikiksi viimeisen kuukauden sisään... :D

   Poista