Make Up Storen paletti

by - 4.9.14

Satuin löytämään tälläisen pienen ihmetystuotteen Sokoksen alelaarista vähän aikaa sitten. Paikalle osunut myyjä kertoi, että se on pieni paletti Make Up Storen luomiväreille/poskareille/mille tahansa joka mahtuu muottiin. Riemusta kiljuen nappasin tämän mukaani ja lähdin kotiin täyttämään moista hökötystä.


Paletin idea siis on, että napeista otetaan kannet irti, mikä on yllättävän helppoa kunhan löytää sen tietyn tekniikan, ja läntätään paletin kuoppaan kiinni. Kooltaan tuohon sopivat kaikki MUSin perusluomarin kokoiset tuotteet. En kuitenkaan suosittele mineraaliversioiden sijoittamista, niissä kun kannet ovat kierrettäviä ihan siitä syystä, että noissa tuote on puuterimaisessa muodossa. Voitte kai arvata miten käy jos sellaisen tuonne laittaa? Ei mitenkään nätisti. Napit pysyvät noissa kuopissa oikein jämäkästi, eivät heilu tai tipu itsestään, vaikka palettia kuljettaisi mukanakin. Irrotuskaan ei silti ole vaikeaa, vaan kamat saa jälleen yksittäispaketoitua ihan nätisti ja helposti.Omani on ihan täynnä (: Se sisältää tällä hetkellä kuusi luomiväriä (jotka ovat muuten kaikki yllättävän samaa sävymaailmaa) ja kaksi poskaria. Aion kuitenkin korvata nuo poskarit myöhemmin luomiväreillä, jos ja kun niitä minulle taas ilmestyy. Jos jostain löydän vielä toisen tälläisen paletin, voi olla että kasaan siihen sitten ihan oman poskariversionsa.

Ei minipurkkeja eikä irtopuutereita

Tämmöinen kasa kansia jäi jäljelle

Valitettavasti en yhtään tiedä miten näitä voisi löytää tai missä tahdissa paletteja ilmestyy. Pikaisella Googlettamisella löysin näitä kultaisenvärisiä sekä ihan tavallisia mustia, mikä voisi vähän viitata siihen, että palettia on julkaistu useammin kuin kerran. Kenties tämä on joku jouluspesiaali? Make Up Storen sivuillakaan ei ole näistä mitään mainintaa. Jos kuitenkin kiinnostaa, neuvon pitämään silmät auki Sokoksella käydessä. Ehkä näitä voisi löytyä myös MUSin omista liikkeistä (Helsinki, Kuopio, Oulu)? Joka tapauksessa, itse tykkään tästä oikein kovasti, ihan superkätevä! Nyt voin ottaa ihanat luomivärini myös reissuun mukaan eivätkä varmasti kovan muovikannen alla mene miksikään. Aivan loistava löytö!

Hauskaa iltaa (:

You May Also Like

4 kommenttia

  1. Loistava löytö tosiaan! Minäkin haluaisin tämmöisen! (tai kaksi tai kolme, tai....) En ole kyllä missään tätä nähnyt, enkä ole osannut kaivata, mutta tarvetta olisi. Harmi, kun/jos eivät tee näitä enää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D En minäkään tiennyt näiden olemassaolosta mitään ennenkuin näin tämän ja sitten ihmettelin että miten olen voinut elää ilman... Uskon kyllä että näitä myydään vielä jossain joskus, mutten tiedä missä ja milloin. Näin netissä jopa tuota omaani isomman paletin! Se vasta ois kätsä (:

      Poista