Nivea Daily Essentials Refining Clear-up Strips

by - 7.9.14

Tänään on tarjolla pettymystuotetta. Ostin nämä Nivean mustapäälaput Anttilasta toiveikkaana siitä, että josko näistä olisi ratkaisu ikuisuusongelmaani? Vaan ei. Eipä kyllä tullut näistä suosikkituotetta, valitettavasti.


Ideahan näissä on tosi simppeli: kastellaan alue johon halutaan lappu laittaa (silmien väli, nenä tai leuka), laitetaan lappu tekemään temppunsa 10-15 minuutiksi ja sitten repäistään lappu irti. Lopputuloksena pitäisi olla puhtoinen, siloinen ja mustapäävapaa alue. Pakkauksessa on kaksi settiä kolmionmuotoisia pikkulappuja silmänvälialueelle ja leualle ja neljä isompaa, muotoiltua lappua nenälle. Laput on pakattu yksittäispakkauksiin, joissa on erittäin hyvät ja selkät ohjeet. Mikä tässä nyt voisi mennä pieleen?


No eihän varsinaisesti mikään mennytkään. Laput toimi ihan okei noin niinkuin teknisesti, mutta valitettavasti minkäänlaista tulosta en omaan ongelma-alueeseeni saanut ja pidin näitä iholla sentään täydet 15 minuuttia. Vai mitä olette mieltä tuosta nenuni ennen ja jälkeen -kuvasta? Aivan, ei mitään eroa. Kyllähän siihen lappuun jotain näytti jäävän, mutta ei se ihoani mitenkään erityisesti parantanut. Otsassa ja leualla nämä toimivat paljon paremmin ja iho näytti paremmalta varmaan päivän pari, ennenkuin mustapäät palasivat. Näitä suositeltiin käytettäväksi kerran viikkoon, mutta minä näköjään saisin käyttää lappuja about joka toinen päivä.

Että joo, en tule ostamaan näitä enää. Kyllä se kuusi euroakin rahaa on ja ihan hukkaan tuntuu menevän, kun eivät auta yhtään. En sano etteikö jollakulla toisella nämä voisi toimia täydellisyyttä hipoen, mutta minun rasvoittuvalle t-alueelleni nämä olivat ihan liian tehottomia ja tarvitsisin ehkä jotkut vähän tujummat laput, liekköhän sellaisia olemassa muualla kuin jossain lappujen luvatussa maassa, Aasiassa? Voipi kyllä olla, että normaali tai kuivaihoiset ja ongelma-alueettomat hyötyvät näistä enemmän, mutta tälläinen nyt oli minun kokemukseni. Harmi, mutta mustapäät nujertavan ihmeaineen metsästys jatkuu.

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Kokeile ensi kerralla joko heti suihkun jälkeen tai sitten ihan vaan höyryttämisen jälkeen. Ei nää Nivean versiot mullakaan juurikaan toiminut, mutta vähän paremmin sen jälkeen kun huokoset on auki ja tuo pääsee tarraamaan paremmin kiinni kaikkeen schaisseen mitä ihossa on. Ite oon tykännyt Bioren lapuista joita saa tilattua ebaysta, ne toimii ihan kivasti vaikkei mitään ihmeitä teekään!

  Katsoppa muuten sähköpostisi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkistä. Yleensä käytinkin näitä suihkun/saunan jälkeen, mutta mun mustapäät on vaan näköjään ihan törkeän tiukassa! :D Täytyy laittaa tuo Biore muistiin ja ottaa joskus testiin. Mä alan olla niin epätoivoinen et kokeilen kohta ihan kaikkea lapuista ja kasvovedestä juustohöylään...

   Ei näy kyllä sähköpostissa mitään tällä hetkellä ): Ei gmailissa eikä outlookin puolella. Osoitehan on ine_91@msn.com jos haluat tarkistaa >:

   Poista
 2. Tää Nivea on mun yksi suurimmista suosikkituotteista ihonhoidossa :) jos laittaisin ennen ja jälkeen kuvat meikkaamattomasta ihosta, niin mitään tuskin huomaa tapahtuneen, mutta käsittelyn jälkeen meikkivoide sulaa niin täydellisesti ihoon, että hämmästyn edelleen joka kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, olin sitten oikeassa että vika on vaan minussa (: Harmi kun mä en ole huomannut edes mitään tuollaista käytännön parannusta! Mutta ihan kiva tietää että jollakin toimii noin hyvin (:

   Poista