Uusia ystäviä iltapesulle

by - 10.9.14

Paitsi meikkirutiiniini, myös iltapuhdistusrutiiniini on saapunut pari uutta tulokasta edellisten loppuneiden tilalle ja nyt olen valmis näistä sanomaan muutaman sanasen (: Toinen on tietysti HG-tuotteeni Lumene Natural Coden silmänmeikinpoistoaineen tilalle suuria saappaita täyttämään noukittu Nivean Daily Essentials Waterproof Eye Make-up Remover ja toinen minua allergisoineiden Pirkka-puhdistuspyyhkeiden paikalle hankitut Garnierin puhdistusliinat normaalille ja sekaiholle.


Aloitetaan tuosta silmämeikkiputsarista. Kun Natural Coden silmämeikinpoistoaineen valmistus lopetettiin, jäin hankaline silmänympärysihoineni vähän tyhjän päälle. Onneksi avulias Lumenen edustaja nyökkäsi minut tätä Nivean vastaavaa kohti ja pakkohan sitä oli testata, kun kerran on ainoa markettipuolen ei-nestemäinen tuote. Tämä on tarkoitettu erityisesti herkälle silmänympärysalueelle ja lupaa poistaa vedenkestävänkin meikin. Sisältää myös kamomillauutetta ja b5-provitamiinia ja pakkauksessa lukee "kosteuttava". Melkoisia lupauksia!


Koostumukseltaan tämä ei ole läheskään niin paksua kuin NC:n vastaava vaan enemmänkin sellaista maitomaista, joten olen jättänyt sienen kokonaan pois välistä ja otan tätä suoraan sormille ja hieron siitä silmiin. Ja kuulkaas, tämä muuten TOIMII! Pakko sanoa, ettei minulla ole ikinä ollut näin tehokasta silmämeikinpoistajaa. Tällä lähtee ihan kaikki eikä mitään jäämiä jää, vaikka olisi minkälaiset sumusilmät alla! Kyllä lähtee myös se vedenkestävä kama ilman mitään vaikeuksia. Kosteutuspuolesta en niinkään tiedä, ei tuo silmänympärysiho nyt mitenkään erityisen kosteutetulta tunnu käytön jälkeen. Yksi probleema tässä tuotteessa silti on, sillä ensimmäisellä käytöllä tämä kirveli silmissä niin maan helkkaristi ja säikähdin jo, että tämä on ihan käyttökelvotonta. Kokeilin kuitenkin vielä uudelleen enkä ole saanut enää mitään tuntemuksia. Mistähän lie johtunut, todella outoa?

Tykkään käyttää puhdistusliinoja naamapesun aluksi poistamaan enimmät meikit naamasta ja kun Pirkka minut petti, kävin noukkimassa Anttilasta jotain muuta. Garnier tuli vastaan ja sekaihoisena tartuin tähän siniseen pakkaukseen. Pakkaus sisältää 25 kohokuvioitua liinaa, joissa on kaksi annosta puhdistusainetta sekä rypäleuutetta. Lupaa poistaa myös vedenkestävän meikin hankaamatta. Käytin näitä aluksi reissussa ihan täysivaltaiseen meikinpoistoon ja ensinäkin on pakko sanoa, että tuo kohokuviointi oli aivan liian raju silmänympärysiholleni ja päädyinkin käyttämään siellä liinan sileää puolta. Tuoksu näissä on paljon miellyttävämpi kuin Pirkan versiossa ja kyllähän meikki lähtee, mutta en näitä kauhean tehokkaaksi sanoisi. Silmiin jää vähän jäämiä vaikka kuinka monta kertaa pyyhkisi ja naamaakin saa hinkata aika runsaasti. Iho ei onneksi tunnu käytön jälkeen mitenkään kuivalta vaan ihan miellyttävältä, mutta en silti usko, että päädyn näihin enää. On sitä parempiakin nähty, nämä jäävät valitettavasti sinne ihan okei -kastiin.

Kohokuviointia

Näistä tuotteista siis vain toinen jää vakiokäyttööni, täytyykin käydä tänään ostamassa uusia puhdistusliinoja noiden Garnierien tilalle, kun ovat ihan lopussakin jo (: Vaan jos ei muutakaan olisi tarjolla, eivät nuokaan niin huonoja liinoja ole, ettenkö voisi niillä esimerkiksi reissussa naamaani pyyhkiä. Nivealla sen sijaan on hyvät potentiaalit päästä HG-tuotteeksi, mutta se nyt vaatii vielä hieman lisää käyttöä. Toistaiseksi jatkan kyllä tämän kanssa, on se vaan helpompaa käydä hakemassa meikkiputsarinsa marketista kuin tilailla netistä, joten siinä mielessä toivon, että tämä toimii minulla jatkossakin näin hyvin. Voin suositella lämpimästi kyllä muillekkin!

Hintaa Garnierin lapuilla on noin neljä euroa, Nivean hintaa en valitettavasti netistä tähän hätään löytänyt.

Ihanaa päivänjatkoa (:

You May Also Like

0 kommenttia