Tangle Angel & Tangle Cherub

by - 11.9.14

Kun Tangle Teezer -hypestä on jo vähän toivuttu, satuin jo ajat sitten muutamissa blogeissa näkemään nämä Britannian toiset lahjat hiusmaailmalle, nimittäin huippukauniit, lähes koriste-esinemäiset Tangle Angel -harjat. Nämä olivat yksinkertaisesti niin ihania, että tiesin haluavani nämä lähes heti (: Hetken jouduin kuitenkin odottelemaan, sillä Tangle Cherub saapui luokseni parisen viikkoa sitten ja Tangle Angelkin vasta viime viikolla. Odotus palkitaan!


Periaatteessa näissä on sama idea kuin Tangle Teezerissä: uudenlaisella muotoilulla on tehty hiusten selvittäminen helpoksi ja kivuttomaksi. Harjat on suunnitellut brittiläinen julkkiskampaaja Richard Ward, jonka kuva komeileekin joka paketin kyljessä :D Tangle Teezeristä poiketen nämä harjat ovat isompia, niissä on hitusen erilainen harjasten asettelu ja tietysti kaikkein näkyvimpänä erona tuo kahva, jota jo ainakin itse TT:hen kaipailin.


Pakkaukset näissä ovat minusta ainakin kauniita ja houkuttelevia (: Harjat näkyvät ikkunoista ja kaikki tarvittava info on painettu pahville. Tangle Angel lupaa olla lämmönkestävä, antistaattinen sekä antimikrobinen jonkun hopeapohjaisen aineen avulla, eli harja pysyy hygieenisempänä. Pakkauksessa lukee myös, että harja on täydellinen takkujen selvitykseen, kuiville tai märille hiuksille, hiustenpidennyksille, lapsille sekä hiusten kuivaukseen. Lisäksi mainitaan näiden näyttävän kauniilta pystyasennossa.


Ensinäkemältä kyllähän nämä harjat kauniita ja mielenkiintoisia ovat. Pinta on helmiäishohtoinen, kahvan alareunassa lukee harjan nimi ja siivet ovat yksityiskohtaiset. Harjapuolella ensiksi huomaa todellakin tuon harjasten muotoilun, jossa on todella korkeita piikkejä koko harjasosan ympärillä, sitten pieni ura, keskellä kohouma ja sen keskellä pieni kuoppa :D En sitten tiedä, että miten täsmälleen tämä muotoilu nyt harjaamista edistää, mutta kuitenkin. TT:stä poiketen harjan pohja näyttää kiiltävältä, liekkö sitten sen antibakteerisen materiaalin ansiosta?


Ja mitäkö näistä olen sitten tykännyt? RAKASTAN! Tuo Tangle Angel on aivan täydellinen hiusharja ainakin minulle. Tykkään näistä jopa enemmän kuin Tangle Teezeristä, mikä sanoo ainakin minusta jo jotakin (: Käytän Tangle Angelia ihan päivittäiskäytössä hiusharjana ja se selvittää hiukseni nopeasti, kivuttomasti ja suurimpana erona tekee karheasta kuontalostani silkinsileän, mitä en ainakaan TT:n avulla saavuttanut. Lisäksi olen huomannut, että päästäni irtoaa entistä vähemmän hiuksia! Tangle Cherubia taas käytän kampausten viimeistelyyn ja hiusten pinnan siloittamiseen muotoilun jälkeen ja hyvin toimii (: Valitettavasti en tuota Cherubia uskaltaisi laittaa esimerkiksi käsilaukkuun sillä toisin kuin TT:n matkaversiolla, tällä ei ole mitään suojaamassa noita harjaksia ja pelkäisin jatkuvasti niiden taipuilua. Saa siis pysyä minulla tuollaisena apuharjana.


Tangle Angel -sarjassa on tarjolla vielä näiden kahden lisäksi avaimenperämalli, tuloillaan oleva Extreme-versio "megatakuille" ja hiustenpidennyksille, kiillottava Shine Angel -pyöröharja sekä kaksi erikokoista lemmikeille tarkoitettua Pet Angel -harjaa ja värivaihtoehtoja kaikilla harjoilla on useita. Valitettavasti kaikkia näistä ei ole vielä saatu Suomeen asti, mutta ainakin originaalia Tangle Angelia näyttää löytyvän erilaisista verkkokaupoista, mm. Nellyltä ja hinta pyörii siinä parissa kympissä. Jotain kertoo sekin, että aika monissa paikoissa nämä näyttävät olevan loppuunmyytyjä :D Voin suositella kyllä ehdottomasti kaikille, on täysin hintansa arvoinen ainakin minulle!

Taivaallista loppuiltaa ;)

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Nämä ovat kyllä tosi kauniita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on (: Oikein kylppärin silmäniloja.

   Poista
 2. Pitäisköhän sitä harmita tämmöisen kotiuttamista... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en voi kun lämpimästi suositella (: Mä en luovu tästä varmaan koskaan :D

   Poista