Schwarzkopf Got2be Rockin' it -hiuslakka

by - 24.9.14

Juu-u, tänään kerron teille niinkin mielenkiintoisesta tuotteesta kuin hiuslakasta :D Olen itse hyvin minimaalinen hiuslakan kuluttaja, pitkätukkaisena käytin sitä vain hitusen kampausten viimeistelyyn ja nyt lyhyttukkaisena lähinnä kiharoiden/laineiden pitoon jos olen menossa kämpästä pihalle pidemmäksi aikaa kuin kauppareissulle. Kovin paljon en siis lakkaa käytä ja siksi edellinen pullo kestikin muutaman vuoden! Nyt kierroksessa on sitten uusi tuote, Schwarzkopfin Got2be -sarjan Rockin' It, ja tästä aion vähän puhua.


Schwarzkopfin nettisivuilla mainitaan tämän olevan vain pitkäkestoista pitoa antava lakka, eipä paljon muuta. Pullo on Got2ben rohkeaan tyyliin musta ja siinä on tatuointeja muistuttavia kuvia, ihan kivannäköinen ilmestys kylppärissä. Pyrin olemaan hengittämättä hiuslakkoja, -puutereita yms aerosoleja, mutta kyllä tästä tutun marjaisan tuoksun tunnistaa, sama tuoksu on monissa muissakin sarjan tuotteissa. Lakka on kovin märkää, mutta yllättävän kevyttä! Ei tee runsaallakaan suihkuttelulla hiuksista kovia ja koppuraisia vaan oikeastaan lakan olemassaoloa ei tukassa edes huomaa. Todella hyvä juttu tälläiselle satunnaiskäyttäjälle, joka toivoo vain hitusen pysyvyyttä kiharoihinsa (:

No entäs se pito sitten? Ihan ookoo. Kyllä tällä kiharat saa pysymään tuulesta ja tuiskeesta huolimatta (tuli testattua eilen) eikä pieni kosteuskaan haitannut. En tiedä kuitenkaan uskallanko luvata tälle mitään aamusta iltaan -pitoa, sillä lakka tuntuu niin kevyeltä, mutta itselläni tämä ei ainakaan vielä ole pettänyt. Kampauksia en valitettavasti lyhyisiin hiuksiin ole väkerrellyt joten niiden kestävyydestä en osaa sanoa mitään.

Sanoisin, että tämä on oikein sopiva tapaus juuri kaltaiselleni kevytkäyttäjälle. Oikeasti pitkäkestoista ja jämäkkää pitoa haluava saattaa kaivata jotain vähän tujumpaa, mutta minusta tämä on oikein hyvä esimerkiksi juuri kiharoiden viimeistelyyn. Mitään erikoisempia ominaisuuksia, kuten tuuheutusta, tässä ei ole, mutta tykkään myös siitä miten helppo tämä on saada hiuksista pois. Eikä ole hinnalla pilattu, joten käy ihan hyvin vaikka nuorelle, hiuslakan kanssa aloittelevalle neidolle (: Ihan ookoo kevyttuote siis! Tahdon kuitenkin ehkä vähän enemmän varmuutta kampaukseni kestävyydelle, joten en usko että ostan tätä uudelleen, paitsi ehkä kakkoslakaksi jonkun vahvemman rinnalle.

Ihanaa loppuiltaa (:

You May Also Like

0 kommenttia