Syyskuun Livbox

by - 14.9.14

Noniin, kuukauden Livbox alta pois! Tässä kuussa boksi olikin mukavan muhkea ja teemavärinä oli lila. Etukäteen kerrottiin, että sisältö on syksyn uutuustuotteita ja niimpä näyttää olevan yhtä klassikkonäytettä lukuunottamatta. Mukana oli siis neljä täysikokoista, joskin markettituotetta, sekä kaksi ihan reilua näytettä.
Itselleni boksin näkyvin ja mieluisin tuote oli tämä L'orealin SkinPerfection -päivävoide. Jesjesjes, kerrankin iänmukaista kosmetiikkaa eikä aina niitä anti-age-tuotteita! Pinkki pakkaus on minusta todella ihana ja markettikamaksi tämä vaikuttaa tosi kalliilta ja luksukselta ja odotan innolla, että otan tämän käyttöön (: Livboxin lapussa tämän hinnaksi on laitettu 13 euroa, mutta näin tätä Sokoksella 16 euron hintaan. Tässä meni siis boksista maksamani hinta ihan reilusti rikki.


Toinen kiva tuote on Lumenen syksyn uutuuksia, nimittäin Clear It Up! Deep Purifying Wash eli puhdistusgeeli silmille ja naamalle. Tämä on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle, eli sekaihoisena otan tämän riemulla vastaan, ja lupaa pestä sekä silmä- että kasvomeikit. Ihan mielenkiintoinen tuttavuus, pakkauskin on tosi kiva ja pirteä kylppärin piriste. Tätä tuubia on muuten hauska puristella, semmoinen löllöke :D


Kolmas täysikokoinen tuote on itselleni uusi tuttavuus, L'orealin Elnett Satin Volume Excess -hiuslakka. Tuo Elnett on siis hiuslakkojen superklassikko ja minulla taitaa muuten odottaa vieläkin viime syksynä Livboxista saatu originaaliversio kaapissa... Eli joo, kertoo siitä, miten paljon käytän hiuslakkaa :D Tämä on kuitenkin volyymiä antava, joten voisin kokeilla pöyhentää tällä kuontaloani hiuspuuterin sijaan. Siis sitten kun ne loppuvat...


Neljäs ja viimeinen täysikokoinen tuote olikin minulle tuttu, nimittäin viime viikolla ostamani Nivean Lip Butter Blueberry Blush -huulirasva. RAKASTAN mustikkaa ja tämä on kyllä niin ihana voide! Pakkausmuoto ei itseäni nappaa, mutta hieron tätä huuliin suoraan purkista :D Ei siis haittaa yhtään, jätän tämän kakkoskappaleeksi, sen verran ihana tuote on kyseessä.


Boksin näytteet ovat Katy Perryn Royal Revolution -tuoksusta sekä L'occitanen Shea Butter -käsivoiteesta. Tuo Katy Perry on aivan superihana, ihastuin siihen ihan täysillä ja täytyy varmaan koko pullo ostaa myöhemmin (: L'occitanen tuotteita en ole ikinä ennen kokeillut, joten tutustun tähän heidän klassikkotuotteeseensa ihan mielelläni. Boksissa tuli myös kuponki millä sai noudettua jalkavoidenäytteen Helsingin myymälästä tai verkkokaupasta tilauksen yhteydessä. Vähän ankea tarjous muille kuin stadilaisille, sillä en itse ainakaan ole tilausta laittamassa yhden jalkavoidenäytteen takia. Kuponginmokoma on vielä niin lyhyen aikaa voimassakin, etten ehdi reissata paikan päälle ennen sen umpeutumista. Plääh.

Semmoinen boksi oli siis tässä kuussa! Itse ainakin tykkäsin ja somea seurattuani niin näytti tykkäävän lähes kaikki muutkin. Eikun sitten vaan innolla odottelemaan taas ensi kuuta (:

Ihanaa illanjatkoa!

You May Also Like

0 kommenttia