Viva la Diva Orange

by - 26.9.14

Iiks iiks! Tässä teille puna, josta olen ihan intona! Ihana Viva la Divan Orange, jonka löysin viimeisenä kappaleena Kicksin alelaarista kesän alennusmyyntien aikana. Pikku raukka oli vähän vahingoittunut (en ymmärrä miten? Muovikuori oli ihan ehjä), mutta onneksi ei niin pahasti, että käytettävyys olisi kärsinyt. Testailin tätä ensimmäistä kertaa viime viikolla ja rakastuin ihan kympillä <3


Ennestään olen esitellyt Viva la Divan punista vedenvihreän Moon Walkin sekä vaaleansinisen cremen Sharkin, eikä tämäkään sävy mistään perinteisemmästä päästä ole :D Orange on ihan nimensä mukaisesti peittävän oranssi metallipuna, jossa on kultaista hehkua vielä lisänä. Viva la Divan nettisivuilla tämä esitellään helmiäissävynä, mutta kyllä tämä minusta aika metallinen on. Siis aivan ihana syyspiristäjä! Pigmenttiä riittää ja levittäminen on helppoa, ei tästä oikeasti voi sanoa mitään pahaa. Tällä kun tekaisee syyshuulet niin huomio on taattu!


Paritin tämän feenix-silmiksi ristimäni meikin kanssa :D Silmämeikissä oli siis punaisen, oranssin ja tummanharmaan sävyjä (Essencen From Zero to Hero -paletista), mutta kyllä koko homman kruunu ja juju oli noissa huulissa. Voi että miten ylpeä olinkaan koko lookista. On se kiva kun joskus vaan kaikki palaset loksahtaa kohdalleen.



Viva la Divaa myydään edelleenkin ainoastaan Kickseissä, mutta valitettavasti en kuolemaksenikaan muista näiden punien hintaa, jotain kympin paikkeilla se luultavasti on. Tietysti alepöydät kannattaa aina tarkistaa (: Olen kyllä heidän punistaan tykkäillyt, niin ihania erikoisia sävyjä tälläiselle väriharakalle ja ainakin pari muuta hauskaa punaa on jo ostoslistalla. Toki myös ihan perinteisiä värejä löytyy, jos fantasiahuulet ei nappaa. Suosittelen kyllä testailemaan!

Oikein ihanaa perjantai-illan jatkoa (:

PS. Superkehutut ja lähes kulttimaineessa olevat EOSin huulirasvat ovat ilmestyneet Carlsonille! Olen kuullut näistä pelkkää hyvää jenkkiskenessä ja moni vannoo yksinomaan näiden nimeen. Kicksissähän näitä myydään jo, mutta hinta oli minusta aika törkeä (13-14 euroa muistaakseni) yhdestä huulirasvasta, joten jätin väliin. Eihän nämä vieläkään todellakaan halpoja ole, suorastaan riistohinta 10e, mutta ajattelin että kyllähän sitä näin kauneusbloggaajan ominaisuudessa täytyy ottaa yksi testiin :D Toivottavasti näitä alkaisi putkahdella muihinkin kauppoihin, jotta saataisiin hinta alas!

You May Also Like

8 kommenttia

  1. Kiitos, olenkin kuumeisesti miettinyt, missä olen Suomessa nähnyt erikoisemmanvärisiä huulipunia ja mikä oli niiden merkki. Nyt se taisi selvitä.

    Btw, tässä yksi tapa käyttää noita erikoisempia huulisävyjä:

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2014/08/obsessive-compulsive-cosmetics.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Viva la Divahan se (: Heillä on paljon Suomen mittapuulla harvinaisia sävyjä kuten esim. juuri tuollaisia sinivärejä, glittersävyjä sekä kirkkaita violetteja. Ja kiitos linkistä, vilkaisen!

      Poista
    2. Tuo oranssi on hiukan samanlainen sävy kuin tässä meikissä käytetyssä Lushin huulipunassa, tosin minun perusväritykseni vaimentaa sitä aika lailla: http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2014/09/sininen-silmameikki.html

      Poista
    3. Kieltämättä aika samantyyppinen sävy on! (: Orange taitaa vaan vähän olla lämpimämpi ja keltaisempi kuin Lushin versio, mutta tykkään tuon Lushin kuparisesta vibasta myös!

      Poista
  2. Oho, wau! Tosiaan harvinainen sävy, mutta sopii sulle tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitokset :D Niin mustakin vaikka oonkin tosi kylmä sävyiltäni ja puna taas niin lämmin. Rakkaus <3

      Poista
  3. Ihan sun näköinen puna! :) Mä en ikinä osais käyttää tota, mutta sulle sopii hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, kiitos :D Yksi kaveri sanoikin ihan vastikään että ei osaa edes kuvitella väriä mikä ei mulle sopisi :D Ja mä kun niin tykkään väreistä <3

      Poista